Vakantiehuizen Boulogne-Billancourt

De zijarm van Parijs

Lees meer over vakantiehuizen in Boulogne-Billancourt
Lees meer over:

De zijarm van Parijs

De stad Boulogne-Billancourt ligt in dezelfde regio als Parijs, in het zuidwestelijke hoekje van de hoofdstad. Een buitenwijk van Parijs dus, maar geen stadje om zomaar over te slaan tijdens uw trip naar Île-de-France. Ook hier vindt u vakantiehuizen in mooie, knusse of juist groene settingen. Boulogne-Billancourt heeft een rijk, industrieel verleden en beschikt over een rijke collectie avant-gardistische architectuur. Vernieuwende architectonische stijlen, zorgen voor een bijzondere bebouwing en een unieke sfeer.

Een gevarieerde stad

De stad is echter niet alleen maar bekend om haar bijzondere, gevarieerde bebouwing in uiteenlopende stijlen. De stad vormt ook zeker een mooie aanvulling op Parijs vanwege haar meren, parken en bijzondere musea. Vanuit uw vakantiehuisje hier heeft u dus alle mogelijkheden: een actieve dag in Parijs, een toer langs de avant-gardistische gebouwen in Boulogne-Billancourt of een heerlijke wandeling door haar stadsparken. Boek snel één van de vakantiehuizen op de website en kies zelf voor een knusse, stadse vakantiewoning of een vakantiehuisje in het groen.

Uw vakantiehuis in Boulogne-Billancourt

Wanneer u gaat voor een bijzonder verblijf in Boulogne-Billancourt, door een natuurhuisje als accommodatie te kiezen, bent u verzekerd van een prettig verblijf in Frankrijk. Het museum van Albert Kahn is één van de dingen die u absoluut niet mag missen gedurende uw verblijf. Dit museum staat voornamelijk bekend om haar indrukwekkende tuinen. Wanneer u uitgebreide wandelingen wilt ondernemen, zou u Parc Rothschild ook zeker moeten bezoeken. In de stad is op zichzelf in ieder geval genoeg te beleven voor iedereen. Met Parijs op steenworp afstand, is deze bestemming ook voor langere perioden een uitstekende keus!