Vakantiehuizen Colmar

Een bijzonder stukje Oost-Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Colmar
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Een bijzonder stukje Oost-Frankrijk

De stadjes gelegen in de Elzas, lijken soms in het twistgebied te liggen tussen Frankrijk en Duitsland. In steden zoals Colmar zijn namelijk zowel Franse als Duitse invloeden te bemerken, die bijvoorbeeld terug te vinden zijn in de vakwerkbouwstijl en de stadssfeer in het centrum. De gekleurde huisjes en gezellige pleinen doen Europees aan en hebben inderdaad iets weg van beide landen. U kunt een vakantiehuisje boeken in de Elzas en deze bijzondere stadssfeer persoonlijk komen proeven, tijdens een prettige en comfortabele vakantie in Colmar.

Uw vakantiehuisje in de Elzas

Wanneer u Oost-Frankrijk nader wilt ontdekken, dan is een vakantiehuisje of prettige en comfortabele vakantiewoning een prima optie. Geniet van een natuurhuisje op steenworp afstand van Colmar en geniet van de rust en ruimte in deze landelijke omgeving. Vanuit hier kunt u onder andere Mulhouse, Colmar en Strasbourg beter leren kennen!

Het landschap van de Elzas wordt voor een groot gedeelte bepaald door de ondergrond, dat bestaat uit grind, kiezel en grof zand. In dit relatief drassige gebied, vindt u veel weiden, boomgaarden en akkers. Kies een accommodatie uit ons aanbod aan vakantiehuizen, trek erop uit en maak een mooie wandeling of fietstocht door de omgeving: zo’n ontspannen, natuurlijke sfeer vindt u nergens anders!

Geniet van authenticiteit

Ook iets noordelijker in de Elzas vindt u het prachtige natuurschoon en vanaf het wat hoger gelegen natuurpark, heeft u een prachtig uitzicht over de regio. Combineer een bezoek aan het authentieke stadscentrum met een verdieping in de natuurlijke omgeving en geniet van een relaxte vakantie vanuit uw prachtige gîte of vakantiehuis in de buurt!