Vakantiehuizen Conflans-Sainte-Honorine

Het veelzijdige Conflans-Sainte-Honorine

Lees meer over vakantiehuizen in Conflans-Sainte-Honorine
Lees meer over:

Het veelzijdige Conflans-Sainte-Honorine

In de bocht van de rivier de Seine vinden we Conflans-Sainte-Honorine, dat gelegen is in de hoek van de Seine en haar vertakking, die richting Cergy stroomt. Aan de overzijde van de rivier vinden we het bosdomein van Saint-Germaine-en-Laye, met haar strandje aan de noordzijde. Hier vindt u onder meer een mooie haven en prachtige en uitgebreide wandelmogelijkheden. Kies voor een vakantiehuis in of rond Conflans-Sainte-Honorine en geniet van deze prachtige, veelzijdige omgeving.

Een bijzondere accommodatie voor u

Kies een knus vakantiehuis of een mooie gîte in de buurt en geniet van dit stadje dat een bourgondisch karakter heeft en het ritme van de rivier volgt. Groen gebied, een meertje met zwemmogelijkheid in de buurt en voldoende opties voor mooie tochten door de natuur, te voet of te fiets. Uw authentieke gîte of vakantiehuis vormt de basis van uw verblijf en zal een grote bijdrage leveren aan uw ontspannen en gezellige vakantie.

In de rivier zelf vindt u een langgerekt eilandje, genaamd Nancy. Steek de rivier eens over en bekijk het vasteland van de andere kant. Ook hier vindt u veel groen terug en kunt u mooie wandelingetjes ondernemen.

Een vakantie op maat

Met een natuurhuisje als unieke vakantiewoning kiest u voor een bijzondere vakantie met een andere insteek dan normaal. Geen drukte, grote hotels of massale campings, maar een prachtig en authentiek vakantiehuisje helemaal voor uzelf. Natuurparken, de rivier en mooie stadjes op steenworp afstand. Zo kunt u vanuit deze bijzondere accommodatie uw eigen plan trekken, voor een vakantie op maat!