Vakantiehuizen Courbevoie

Bezoek het mooie Courbevoie

Lees meer over vakantiehuizen in Courbevoie
Lees meer over:

Bezoek het mooie Courbevoie

Courbevoie is een compact stadje aan de oever van de Seine. Dit stukje van Île-de-France wordt vanwege haar bijzondere ligging helemaal omgeven door de rivier. De regio beschikt over vele uitgestrekte natuurgebieden, die in veel gevallen staatsdomeinen vormen. Ook in de omgeving van Courbevoie vinden we enkele prachtige natuurgebieden, zoals het park van Chanteraines of – aan de overzijde van de rivier – Bois de Boulogne. Kies één van de vakantiehuizen in deze omgeving en bezoek vanuit dit vakantiehuisje of deze mooie gîte de prachtige groene parken met wilde planten en bijzondere bloemensoorten. Ook heeft u de mogelijkheid het gehele arrondissement van Parijs nader te leren kennen.

Zoek het groen op

Vanuit uw vakantiehuisje in of rond Courbevoie en omgeving, kunt u Parijs gemakkelijk bereiken. Met het openbaar vervoer of uw eigen auto kunt u zo een dagje Parijs inplannen, om te genieten van het sfeervolle Montmartre of de kunstcollectie van het Louvre. Daarnaast kunt u de omgeving van Courbevoie nader leren kennen, als arrondissement van de Franse hoofdstad.

Geniet vanuit uw vakantiehuis van een uitgebreide wandeltocht door de prachtige bossen en parken. Onderneem een picknick aan het water of ontdek de wilde bloemensoorten die u in Bois de Boulogne tegenkomt. De bloemenperken en rijke bebossing van het park van Chanteraines zorgen eveneens voor een intieme sfeer.

Boek uw vakantiehuis in de buurt

Parijs op steenworp afstand, natuurgebieden in de buurt, wandelingen langs de Seine en in het centrum zelf een ruim aanbod aan cafeetjes en restaurants. In één van de vakantiehuizen van natuurhuisje.nl zult u ongetwijfeld een fijne tijd beleven. Ontdek het zelf en maak snel een boeking voor een lang weekend of heerlijke week weg.