Vakantiehuizen Dax

Een vakantie vol groen

Lees meer over vakantiehuizen in Dax
Lees meer over:

Een vakantie vol groen

Het Franse Dax ligt in het zuidwesten van het land, aan de rivier de Adour. Deze rivier stroomt vanuit de Pyreneeën en mondt uit in de Atlantische Oceaan. Dax is gelegen in Aquitanië, een regio waar de natuur een centrale plek inneemt. Het stadje is gesitueerd aan de rand van de indrukwekkende bossen van Landes, een groot beschermd natuurpark en de trots van de regio. De vakantiehuizen in en rond Dax zijn allemaal gelokaliseerd in mooie, groene omgevingen.. weg van de drukte en massaliteit.

Een ontspannen verblijf in Dax

Het plaatsje Dax heeft een rijke historie en nam een belangrijke plek in de romaanse geschiedenis in, mede vanwege haar natuurlijke, thermale wateren. Tegenwoordig staat de stad nog steeds bekend om haar natuurlijke bronnen en spa’s, een unieke eigenschap van dit gebied. Bezoek de Fontaine Chaude, waar het warme thermale water voortvloeit uit de fontein in romaanse stijl. De combinatie van natuur en spa’s vormen al reden genoeg om uw vakantie te houden in het bijzondere Dax. Boek een vakantiehuisje en ontdek de omgeving vanuit hier op uw gemak. De gîtes en vakantiewoningen die u op de website vindt, zijn allemaal uniek en mooi gepositioneerd te midden van het rijke natuurschoon.

Boek hier een Natuurhuisje

Unieke, natuurlijke eigenschappen, gelegen aan het water, cultuurhistorische rijkheid en nog veel meer. In Dax is genoeg te beleven voor iedereen, als uniek stadje in het zuidwesten van Frankrijk. Boek hier uw gemoedelijke vakantiewoning of vakantiehuisje en geniet van alles wat Dax te bieden heeft. Ook musea, prachtige tuinen en ander erfgoed maken deel uit van Dax.. beleef het zelf, tijdens uw verblijf in één van onze vakantiehuisjes.