Vakantiehuizen Dreux

Een historisch arrondissement

Lees meer over vakantiehuizen in Dreux
Lees meer over:

Een historisch arrondissement

Dreux is een stadje in Frankrijk met een rijke geschiedenis, wat terug te vinden is in haar bebouwing en indrukwekkende sfeer. Ook Dreux is een stadje uit de vallei van Loire en ligt op steenworp afstand van Chartres. Wanneer u ervoor kiest uw vakantie te spenderen in Dreux, is het aan te raden één van de bijzondere vakantiehuisjes te boeken. Vanuit deze riante vakantiewoningen, of juiste knusse vakantiehuisjes of gîtes, kunt u de omgeving op uw gemak ontdekken en de vele omringende stadjes bezoeken.

Een bijzondere omgeving

In en rond Dreux vindt u verschillende bijzondere, vrijstaande vakantiewoningen waar het goed vertoeven is. Kies voor één van deze authentieke en riante accommodaties om tijdens uw vakantie te verblijven en beleef een vakantie zo ontspannen of actief als u zelf wilt. Vanuit Dreux kunt u onder andere een bezoek brengen aan Chartres, Vernon of Le Perche. Ook kunt u de bijzondere tuinen van Giverny bezoeken, die vaker terugkeren in de beroemde impressionistische kunst uit deze regio. Geniet van kunst, cultuur en natuur in het bijzondere Dreux.

Vakantiehuisjes in het groen

Combineer stad en natuur en beleef op die manier zowel erfgoed en oude stadscentra als rust, ruimte en uitgestrekte velden. Een natuurhuisje vormt een unieke accommodatie voor iedereen. Zoek een vakantiehuisje dat bij u past en geniet van de omgeving. Trek uw eigen plan en ontdek de omgeving helemaal zelf, in eigen tempo! Alleen vanuit de vakantiehuisjes van natuurhuisje beleeft u zo’n unieke vakantie.