Vakantiehuizen Évreux

Het oude Évreux

Lees meer over vakantiehuizen in Évreux

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Het oude Évreux

Évreux is de op twee na grootste stad van Haute Normandië en is één van de oudste stadjes van Frankrijk. Vanwege haar twee belangrijke monumenten – de kathedraal van Notre-Dame en het bisschoppelijke paleis – wordt Évreux ook wel de bisschoppelijke stad genoemd. Ook bergt de stad vele musea met onder meer vele bijzondere, archeologische vindingen. Ontdek de stad zelf en kies één van onze vakantiehuizen in de buurt, voor een prettig verblijf op steenworp afstand van Évreux.

Naast de twee belangrijkste monumenten, kent de stad nog vele andere bouwwerken en architectonische hoogtepunten. Beleef het zelf en geniet van één van de vakantiewoningen in de groene omgeving nabij Évreux.

Ervaar deze veelzijdige stad

Een deel van de bebouwing stamt uit de romaanse periode, waaruit vele religieuze monumenten stammen. Daarnaast beschikt Évreux over vele parken en tuinen, zoals het park van Francois Mitterand of de tuinen van Domaine de Trangis. Deze natuurlijke gebieden zijn perfect voor een mooie hike of uitgebreide wandeling. Ontdek de stad en geniet van een veelzijdige vakantiebestemming én een uniek vakantiehuis.

Kies voor een natuurhuisje

Ook in de omgeving van Évreux vindt u prachtige accommodaties in de vorm van landelijke vakantiehuizen en knusse vakantiewoningen. Ook in de stad vindt u prachtige wandelroutes langs de rivier en door het centrum. Plan een actieve vakantie, met wat tijd om te relaxen in uw geboekte natuurhuisje: het ultieme vakantiehuis.