Vakantiehuizen Fougères

Authentiek Bretagne

Lees meer over vakantiehuizen in Fougères

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Authentiek Bretagne

Bent u op zoek naar een authentieke vakantiebestemming om even een weekje of langer bij te kunnen komen van de dagelijkse drukte? Dan is Fougères een uitstekende optie voor u. Zeker wanneer u gedurende uw verblijf vertoeft in één van de vakantiehuizen van natuurhuisje.nl, bent u verzekerd van een bijzondere vakantie. Fougères is gebouwd op een vooruitstekend gedeelte van een berg, boven de rivier. In en rond de stad vindt u charmante vakwerkhuisjes, die als luxueus vakantiehuis dienen. Geniet van alles wat Fougères te bieden heeft en beleef uw komende vakantie in Bretagne!

Een indrukwekkende omgeving

Het prachtige oude kasteel dat Fougères rijk is, gelegen in het dal van haar rivier, is een bezoek meer dan waard. Naast bijzondere monumenten is Fougères ook voorzien van veel groen, zoals het aangelegde park Place aux Arbres. Vanaf hier kunt u van het indrukwekkende, panoramische uitzicht genieten. De vakantiewoningen van onze website, zijn eveneens gelegen in een prachtige, natuurlijke omgeving en vormen een waardevolle toevoeging op uw vakantie.

Bezoek de Place du Manchix en bezichtig de oude, vakwerkhuizen vanuit uw vakantiehuisje. Ontdek ook de kerk Saint-Sulpice, de Tour de Cadran en de Tour Raoul. De Porte Notre-Dame die u hier vindt, is één van de oudste poorten van de oude stadsvesting en dient als het ware als schakel tussen de stadsvesting en het kasteel.

Kom tot rust in uw vakantiehuis

Cultuurhistorische waarde, een bijzondere omgeving, heuvels en dalen en een historisch kasteel. Ontdek de combinatie van groen en bebouwing en proef de sfeer van authentieke architectuur. De gemoedelijke vakantiehuisjes die u hier kunt boeken, vertellen u meer over de achtergrond van Fougères als opmerkelijke stad.