Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Lees meer over:

In de provincie Overijssel ligt het dorp Grafhorst. Het dorp wordt omringd door het prachtige landschap van de streek Salland. Niet ver van het dorp ligt de Hanzestad Kampen. Ook de gezellige stad Zwolle is goed te bereiken, waardoor er altijd wel iets te beleven valt tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in Grafhorst! Het rustige polderlandschap rondom het dorp bestaat uit graslanden en waterwegen. Je kunt er dus heerlijk fietsen, wandelen en varen...

Ontdek de omgeving
Niet ver van de vakantiehuizen in Grafhorst ligt het mooie gebied Het Zwarte Meer. Hier kun je naar hartenlust varen, roeien, zeilen en nog veel meer! Het landschap rondom Grafhorst bestaat uit riviertjes, dijken, kreekruggen, rivierduinen en zandplaten. Wanneer je in een vakantiehuisje in Grafhorst verblijft, kun je naar hartenlust fietsen en wandelen door het open polderlandschap. Een mooie vaartocht over het water om zo de groene omgeving te verkennen is natuurlijk ook mogelijk! Wanneer je de regio gaat verkennen kom je langs open graslanden, drassige uiterwaarden en kronkelende dijkweggetjes. Er zijn verschillende fietspontjes aanwezig waarmee je de waterwegen kunt oversteken. Voor een gezellig dagje uit kun je de Hanzesteden Zwolle en Kampen bezoeken. Hier vind je alles voor een gezellig dagje uit, waardoor je je geen moment hoeft te vervelen in de omgeving van Grafhorst!

Meer informatie?
Op onze website vind je meerdere natuurhuisjes in de omgeving van Grafhorst, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.