Vakantiehuizen Herblay

Ontdek Herblay komende zomer

Lees meer over vakantiehuizen in Herblay

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Ontdek Herblay komende zomer

Herblay is een plaatsje perfect gelokaliseerd binnen Île-de-France, gelegen aan de voet van het immense natuurgebied Vexin Français. Het plaatsje wordt aan alle zijden omringd door natuurgebied, behalve richting het zuidoosten, waar Parijs zich bevindt. De metropool ligt op nog geen uur rijden van het knusse vakantieplaatsje. Vanuit de vakantiewoning hier in de buurt kun je dus eveneens een bezoek brengen aan deze hoofdstad. Laat je meeslepen door de imponerende culturele en historische rijkheid van deze stad, terwijl je de rest van je vakantie spendeert te midden van de natuur.

Een echt natuurhuisje

In en rond Herblay vind je typische natuurhuisjes; prachtige vakantiehuizen te midden van het groen. De natuur is een belangrijk element voor iedere vakantie en dat geldt zeker voor de wandel- en fietsliefhebber, de vogelspotter, de visser, mountainbiker of eigenlijk iedereen die prachtige natuur kan waarderen.

Zoek uit het aanbod aan vakantiehuizen een accommodatie uit die bij jou past. Een mooie vakantiewoning of een huiselijke gîte. Wanneer je je vakantie viert te midden van het bosdomein van Saint-Germain-en-Laye, het bos van Montmorency en l’Isle-Adam is je vakantie gegarandeerd bijzonder.

De optimale vakantiebestemming

Herblay ligt aan de Seine en vlakbij een gezellig en knus strandje, naast Clergy. Boek dus een vakantiehuis van waaruit je de natuur en stadjes kunt gaan ontdekken. Kom wandelen, fietsen, zwemmen, varen en geniet van de Franse zon. Geen toeristische trekpleister dit jaar, maar een prachtig, ontspannen en rustig vakantiegebied met alles wat je wenst in de buurt.