Vakantiehuizen Lanester

Kom tot rust in Lanester

Lees meer over vakantiehuizen in Lanester
Lees meer over:

Kom tot rust in Lanester

Bij de samenvloeiing van twee Franse rivieren, aan de rand van Bretagne, vinden we de stad Lanester. De naam van de stad is ontstaan uit een vertaling en zou iets als ‘de gezonde rivier’ moeten betekenen. Lanester zou oorspronkelijk gebouwd zijn rond een militaire basis, die toen als belangrijke stadsbasis diende. De stad is gelegen in het departement Morbihan en vormt een klein tot middelgroot stadje vergeleken met andere plaatsen binnen de regio. Wanneer u ervoor kiest één van de vakantiehuizen in of rond Lanester te boeken, kunt u vanuit daar op uw gemak de omgeving nader ontdekken.

Bezoek omliggende stadjes en plaatsen en geniet van cultuurhistorisch erfgoed in de streek. Ook in de stad zelf zult u veelal een authentieke sfeer aantreffen.

Cultuur en natuur in Bretagne

Ontdek een veelzijdige streek, zoals Bretagne, nu vanuit een centraal gelegen Frans plaatsje te midden van al dit moois. Wanneer u één van onze vakantiehuizen online boekt, kunt u erop rekenen dat u terechtkomt in een fantastische omgeving. Geniet daar van uw 17e-eeuwse, vrijstaande vakantiehuis vol klimop of ga voor een karakteristiek vakwerkhuisje als knus vakantiehuis om een week lang volop van te genieten.

Een weekje weg van alles

Bretagne biedt volop variëteit op het gebied van kunst en cultuur, historische achtergrond, gastronomie en meer. In Lanester vindt u volop groen om van te genieten en kunt u mooie wandelingen ondernemen. Ook geniet u vanuit uw vakantiewoning van de beste Franse gerechten in de buurt. Vul uw dagen met activiteiten, bezoekjes aan musea en erfgoed en proef de beste Franse specialiteiten, voorzien van een prachtig glas wijn. In uw vakantiehuis komt u ’s avonds bij van alle nieuwe indrukken die zijn opgedaan gedurende de dag.