Vakantiehuizen Lorient

Geniet van Zuid-Bretagne

Lees meer over vakantiehuizen in Lorient

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Geniet van Zuid-Bretagne

Lorient is gelegen in Zuid-Bretagne, één van Frankrijks mooiste streken en bekend om haar idyllische wijnvelden. Met haar ligging aan het water heeft Lorient altijd een belangrijke rol ingenomen in de handel en visserij. Ondanks de bombardementen die in het verleden hebben plaatsgevonden, ademt Lorient nog altijd een bijzondere sfeer, die u terugvindt in de vakantiehuizen van de site. Kies een karaktervol en riant vakantiehuis of een vrijstaande vakantiewoning, om vanuit daar optimaal van deze Franse stad te genieten.

Kust, natuur en centrum

Wanneer u de historische haven vanuit uw vakantiehuis bezoekt, zal het u opvallen dat vele gebouwen hier nog stammen uit vroegere tijden. Bekijk de 18e-eeuwse wachttoren, de oude windmolens of Maison de l'Imprimeur. Ook de oude duikbotenbasis vormt een indrukwekkende trekpleister van Lorient.

De combinatie van indrukwekkend erfgoed en moderne bebouwing is voor een groot deel het gevolg van de vroegere bombardementen. Deze afwisseling geeft een bijzondere twist aan de stad en haar centrum. Ook moderne, 20e-eeuwse, architectuur is verspreid over de stad te vinden, te denken aan de Chamber of Commerce, de Notre-Dame-de-Victoire of het jeugdhostel uit de jaren 70.

Een bijzondere combinatie

Wanneer u één van de vakantiehuizen boekt en in een natuurhuisje zult verblijven, zult u Lorient op een bijzondere manier leren kennen. Ontdek haar kust en haven, haar imponerende erfgoed, samengenomen met de moderne architectuur. Ervaar de bruisende binnenstad en de ongewone sfeer. Weer een nieuw stukje Frankrijk, voor u om te ontdekken, vanuit een vakantiehuisje als perfecte verblijfbasis.