Vakantiehuizen Melun

Het historische Melun

Lees meer over vakantiehuizen in Melun

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Het historische Melun

Melun is een zeer klein plaatsje in Île-de-France, met een bijzondere achtergrond. Het plaatsje Melun is namelijk hoofdstad van Seine-et-Marne en is vroeger gesticht op een eiland in de Seine, in het tijdperk van de Romeinen, toen het stadje ook wel Melodonum werd genoemd. Het stadje ligt tegenwoordig nog in de natuurlijke bocht van de Seine, die er dwars doorheen loopt. In de Seine zelf vinden we nog steeds het eilandje, waar we tegenwoordig het museum van Melun vinden. Boek een vakantiehuis in of rond Melun en ontdek de cultuurhistorische rijkheid en geschiedenis van dit stadje helemaal zelf, gedurende uw komende vakantie hier.

Een vakantiewoning vol karakter

Wanneer u uw vakantie spendeert in Melun zult u volledig tot rust komen; de vakantiehuizen hier zijn allemaal authentiek, uniek en knus en elke vakantiewoning heeft zijn eigen karakteristieken. Melun ligt een behoorlijke afstand ten zuidoosten van Parijs en heeft een geweldige omgeving waarvan u kunt genieten gedurende uw verblijf. Bezoek de grootse natuurgebieden in de buurt, wandel rond in de wat kleinere stadsparkjes, waar u met een picknickmand geniet van een lange, zonnige middag. Ook kunt u het eiland (en haar museum) bereiken door de brug over het water over te steken.

Een veelzijdige vakantie

Plan uw dagen heerlijk vol en geniet van de omgeving van Melun. ’s Avonds komt u bij van alle indrukken terwijl u een flesje wijn opentrekt in uw eigen vakantiewoning; een knus vakantiehuisje of ruime gîte. De vakantiehuizen van natuurhuisje.nl zijn stuk voor stuk uniek, bekijk het aanbod snel en kies de ideale accommodatie binnenkort, zodat we deze voor u kunnen reserveren.

Ontdek onze nieuwe look

Leuk dat je er bent! Onze website heeft een nieuw jasje gekregen, deze past een stuk beter. Alles werkt verder zoals je het gewend bent. Wat vind je van onze nieuwe look?