Vakantiehuizen Montbéliard

Een vakantie in Montbéliard

Lees meer over vakantiehuizen in Montbéliard

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Een vakantie in Montbéliard

Montbéliard is een zeer traditioneel stadje binnen de regio van Franche-Comté en staat bekend om haar architectonische erfgoed. De stad staat niet voor niks officieel geregistreerd als ‘town of art and history’ en is eveneens bekend om haar vele stadstuinen en –parken. Een mooie combinatie van cultuurhistorie en natuurlijke schoonheid dus. Boek een vakantiehuisje of gîte in de buurt en ga een heerlijke vakantie tegemoet.

Ontdek de schatten van dit stadje

Het centrum van Montbéliard is prima te voet te bezoeken. Ontdek het bijzondere erfgoed dat het centrum rijk is, zoals het oude kasteel, de oude markthallen of de kerk van Saint-Maimboeuf de Montbéliard. De vakantiewoningen die hier aangeboden worden, zijn karakteristiek voor de omgeving en hebben een landelijke uitstraling: ga voor één van deze natuurhuisjes en beleef uw vakantie zoals u nog nooit heeft gedaan.

Wanneer u heerlijk wilt ontspannen tijdens uw vakantie, dan zit u in Montbéliard op de goede plek. Een bosrijke omgeving, vol met groen en een heuvelachtig landschap. Alle vakantiehuisjes zijn gelokaliseerd op een unieke plek en zullen aan al uw wensen voldoen.

Een bijzonder vakantiehuisje

Franche-Comté is een uitermate geschikte bestemming in alle seizoenen. Geniet van een heerlijk relaxte zomervakantie in deze omgeving of ontdek de populaire kerstmarkt en het bijzondere winterlandschap in de winter. Vanuit uw bijzondere vakantiehuisje is het altijd goed vertoeven, wanneer u Montbéliard ook bezoekt!