Vakantiehuizen Nevers

Authentiek Nevers

Lees meer over vakantiehuizen in Nevers
Lees meer over:

Authentiek Nevers

Nevers is een mooie stad vol kunst en historie in Bourgogne. Haar rijke romaanse verleden heeft ervoor gezorgd dat deze stad een breed aanbod aan prachtige architectuur te bieden heeft. Niet alleen de romaanse gebouwen, maar ook haar gotische kathedraal en andere monumenten vormen de parels van de stad. Op bouwkundig en artistiek vlak heeft de stad genoeg te bieden: ontdek de geschiedenis, bezoek de musea en ervaar de achterliggende geschiedenis van Nevers tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje in de buurt. De vakantiehuizen van de website zijn uniek in hun soort en bieden naast een accommodatie op zichzelf, eveneens een prachtige omgeving.

Uw vakantiehuisje in Bourgogne

De cultuurhistorische waarde van Nevers als vakantiebestemming is zeer hoog. De oorsprong van haar indrukwekkende erfgoed gaat terug tot in de middeleeuwen. Achter dit brede en imponerende aanbod aan architectuur zit uiteraard ook een bijzonder verhaal. Vanuit de mooie vakantiehuisjes in en rond de stad, kunt u Nevers op uw gemak ontdekken en achterhalen welke verhalen schuil gaan achter haar prachtige stadsuiterlijk.

Ontdek de omgeving

Trek er tijdens uw verblijf in uw authentieke gîte of vakantiehuis op uit en onderneem één van de wandelroutes die u langs het oude hertogdom, de gotische kathedraal, de romaanse kerk van Saint-Étienne en de barokke kapel leiden. Bezichtig het beroemde aardewerk dat afkomstig is uit de 15e eeuw en ontdek de omgeving nader. Naast haar culturele en historische erfgoed en overblijfselen is er ook genoeg prachtige natuur aanwezig, wat bijdraagt aan het totaalplaatje van de stad. Wandel, kijk, ervaar: geniet van Nevers vanuit uw knusse vakantiehuisje of riante vakantiewoning en ontdek een nieuwe kant van Frankrijk.