Vakantiehuizen Rambouillet

Immens natuurgebied

Lees meer over vakantiehuizen in Rambouillet

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Immens natuurgebied

Het bijzondere aan het verblijf in een vakantiehuis nabij Rambouillet is dat dit plaatsje daadwerkelijk deel uitmaakt van het bijbehorende natuurgebied. De perfecte locatie voor enkele gezellige vakantiehuisjes, die bijdragen aan een ontspannen en ongedwongen vakantie. Ten zuidwesten van Parijs vinden we namelijk een uitgestrekt groen gebied, waar het bosdomein van Rambouillet onderdeel van is.

Jouw ideale vakantiehuisje

De vakantiehuizen in en rond dit gebied zijn er in alle soorten en maten. Aan jou de keuze of je een pittoresk, stenen vakantiehuisje boekt of een bijzondere, vrijstaande gîte. Knus of ruim en open, met een moderne twist of juist karakteristieke details; alle natuurhuisjes beschikken over authenticiteit. Kijk dus snel op de website welke vakantiewoning bij jou past.

Het bosgebied waar het plaatsje deel van uitmaakt, is een enorm woudmassief binnen Île-de-France. Je vindt hier vele uitzichtposten, wilde dieren, roofvogels en meer. Kom wandelen, fietsen of ga eens paardrijden: het is allemaal mogelijk!

Ontdek deze kant van Île-de-France

Een natuurhuisje vormt het ideale vakantiehuis voor een vakantie in zo’n mooie streek als Île-de-France. Leer deze bijzondere kant van Frankrijk kennen middels wandelingen in het bos, picknicks, een bezoek aan Parijs of door het erfgoed van Rambouillet en omgeving te ontdekken, zoals het historische kasteel dat je hier vindt. Hoe je het wendt of keert; Rambouillet is de ideale vakantiebestemming voor elk gezelschap!