Vakantiehuizen Rennes

Bezoek Rennes

Lees meer over vakantiehuizen in Rennes
Lees meer over:

Bezoek Rennes

Als originele hoofdstad van de Franse regio Bretagne, is Rennes een mooie en aangename locatie voor een stedentrip of vakantie. De prettige uitstraling van Rennes is deels te danken aan haar unieke, houten vakwerkhuisjes en de omringende bossen. Onder andere bij Place Saint-Anne, Place Champ-Jacquet en Place Rallier du Batty vindt u een breed aanbod aan authentieke en unieke Franse huisjes. Wanneer u Rennes beter wilt leren kennen, kunt u één van onze vakantiehuizen boeken: deze beschikken over net zoveel authenticiteit als de bouwwerken in de binnenstad.

Uw vakantiehuisje in Rennes

De rijke historie van de stad heeft gezorgd voor veel bijzondere monumenten en trekpleisters in de binnenstad. Bezoek het historische Parlement van Bretagne, ontdek de statige pleinen in de binnenstad en ontdek het aanbod aan 17e-eeuwse, Franse schilderkunst. Boek een vakantiehuisje in of rond Rennes en ontdek naast haar rijke cultuurhistorie ook de prachtige natuur die de omgeving van Rennes rijk is.

Naast haar rijke bebossing is de stad namelijk ook voorzien van twee prachtige parken die vanuit onze vakantiehuisjes goed te bezoeken zijn. Parc Thabor is voorzien van prachtige Franse en Engelse botanische tuinen vol met rozen en een oude muziektent. Parc Oberthür staat juist vol met imponerende, oude bomen. Een wandeling in of bezoek aan beide parken zullen een mooie toevoeging vormen op uw verblijf.

Beleef het vanuit een natuurhuisje

Beleef de rijke geschiedenis, de culturele dynamiek en het natuurschoon dat Rennes rijk is. U beleeft het beste van Bretagne in Rennes, tijdens een ontspannen vakantie met net zoveel activiteit als u zelf wenst. Een vrijstaand vakantiehuis of comfortabele en ruime vakantiewoning: u beslist helemaal zelf vanuit welke unieke accommodatie u uw vakantie wilt beleven.