Vakantiehuizen Ris-Orangis

Het zuiden van de streek

Lees meer over vakantiehuizen in Ris-Orangis
Lees meer over:

Het zuiden van de streek

Ver buiten het arrondissement van de hoofdstad, in het wat zuidelijker gelegen deel van Île-de-France vinden we Ris-Orangis. Ris-Orangis is een bestemming met een bijzondere locatie, aan de Seine en pal naast het uitgestrekte bosgebied van Sénart. Wanneer je hier je vakantiehuisje boekt, kun je genieten van een uitgebreide relaxvakantie vol met natuur, erfgoed, cultuur en bijzondere verhalen. Kom ontspannen in Ris-Orangis en boek snel één van de bijzondere vakantiewoningen die hier te vinden zijn.

Natuur en erfgoed

Met haar oude kerk, lokale bistro’s en prettige ligging aan het water, is Ris-Orangis een ideale bestemming. Het natuurlijke meertje dat vlak naast het plaatsje te vinden is, biedt een ideale mogelijkheid om te zwemmen, te varen of voor een mooie picknick met mooi uitzicht.

Bezoek vanuit het door jou geboekte vakantiehuisje eveneens het bos van Sénart. Dit 3000 hectare tellende, grootse bosoppervlak staat vol eiken, beuken, kastanjebomen, berken en zilversparren. Maak een prachtige wandeling en spot hazen, everzwijnen, herten en eekhoorns. Niets is beter ontspannen dan een vakantie vol tripjes naar de bossen, mooie stadjes en het zwemmeertje, terwijl je ’s avonds je energie hervindt in zo’n prachtig vakantiehuis nabij Ris-Orangis.

Boek jouw natuurhuisje

Boek snel één van de vakantiewoningen die hier aangeboden worden. Een unieke gîte of een prettig vakantiehuisje tussen de bomen en het gras. Flora, fauna, water.. maar ook stadjes in de buurt! Ontdek het allemaal zelf in Ris-Orangis: een bijzonder stukje Île-de-France.