Vakantiehuizen Rouen

Uw historische vakantieverblijf

Lees meer over vakantiehuizen in Rouen
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Uw historische vakantieverblijf

In het noorden van Frankrijk vinden we Normandië, waar Rouen als middelgroot stadje mooi gelegen is aan de Seine. Net als Le Havre is ook Rouen een havenstad en de Seine snijdt haar mooi in tweeën. Op de rechteroever is het oude centrum te vinden en op de linkeroever vinden we, in lijn met de bedrijvigheid van de stad, het industriële gedeelte.

Het middeleeuwse stadje heeft altijd een zekere bedrijvigheid gekend en haar haven is één van de belangrijkste voor Frankrijk. Kom langs en verblijf in een vakantiehuisje omringd door groen. Op die manier kunt u dit bijzondere plaatsje in eigen tempo leren kennen.

Een veelzijdige achtergrond

Rouen is een stad met een lange en turbulente geschiedenis, met enkele dieptepunten in de middeleeuwen. Echter, het stadje is er altijd weer bovenop gekomen en vormt, nog steeds, een belangrijke kern binnen Normandië. Het schitterende centrum is uitermate geschikt voor uitgebreide stadswandelingen, waarin u het ruime aanbod aan monumenten kan bezichtigen. Rouen beschikt over historische bouwwerken, indrukwekkende ruïnes en een gevarieerd landschap.

Vanuit uw vakantiehuis ontdekt u het Seine-dal en de vele bossen en hellingen. Maak hier mooie wandelingen door de natuur. De omgeving en de stad ontdekken doet u het beste vanuit één van onze vakantiehuizen: een landelijke vakantiewoning of een authentieke gîte. Kijk op de website en zie zelf welke natuurhuisjes beschikbaar zijn in deze bijzondere omgeving.

Beleef een unieke vakantie

Met wie u ook bent; wanneer u een bijzondere tijd wilt beleven in Rouen, boekt u een vakantiehuisje en vult u uw vakantie in naar eigen wensen. Laat toerisme en drukte achter u en ga voor een vakantie geheel naar eigen wensen. Een vakantiehuisje biedt hiervoor de ideale uitkomst.