Vakantiehuizen Saint-Brieuc

Saint-Brieuc in Bretagne

Lees meer over vakantiehuizen in Saint-Brieuc
Lees meer over:

Saint-Brieuc in Bretagne

Saint-Brieuc is een bijzondere stad, gelegen in Bretagne, met een aangenaam en dynamisch cultureel en historisch centrum. Met haar mooie ligging aan het water, vormt zij een bijzonder overgangsgebied tussen land en zee. Ook draagt haar gunstige ligging in één van de mooiste Franse baaien bij aan de sfeer van de stad. Naast kuststrook, beschikt Saint-Brieuc ook over kliffen, duinen en prachtige stranden die bijdragen aan het bijzondere geheel van de stad. Het contrast met het centrum dat op deze manier ontstaat, is uniek en draagt bij aan de uitstraling van Saint-Brieuc als Bretons stadje. Ontdek het zelf vanuit één van onze vakantiehuizen in de buurt.

Uw vakantiehuisje in Saint-Brieuc

Wanneer Saint-Brieuc uw volgende vakantiebestemming vormt, kunt u één van onze vakantiehuizen boeken om zo verzekerd te zijn van een heerlijk weekend weg of een unieke zomervakantie. Niet alleen de omgeving van de stad en de streek zijn van bijzondere waarde, ook de cultuurhistorische waarde van Saint-Brieuc is erg groot, zoals terug te zien is in de vele culturele festivals en het rijke erfgoed in en rond de stad.

Ervaar Bretagne op unieke wijze

Ontdek de omgeving, onderneem wandelingen langs de prachtige kliffen en baaien en bezoek enkele musea. Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf Pointe des Roseliers. De charme van de kustlijn, samengenomen met de authenticiteit van het oude erfgoed en de algehele sfeer van stad en het centrum, maken van deze locatie een unieke bestemming! Ontdek het zelf vanuit een vrijstaand vakantiehuis of verstopte vakantiewoning, te midden van de natuur.