Vakantiehuizen Sannois

Het beste van twee werelden

Lees meer over vakantiehuizen in Sannois
Lees meer over:

Het beste van twee werelden

Sannois is één van die perfect gelokaliseerde plaatsjes in Île-de-France voor een mooie vakantie in Frankrijk. Deze gemeente maakt deel uit van het arrondissement van Argenteuil en ligt tussen het indrukwekkende Parijs en het enorme natuurgebied van Île-de-France in. Aansluitend op de bochtige Seine en gelegen aan het meer van Enghien, heb je vanuit je vakantiehuis hier vele mogelijkheden om je vakantie invulling te geven.

Ontdek het natuurdomein vanuit jouw gîte

De vakantiehuizen die natuurhuisje.nl aanbiedt liggen om en rond Sannois en Argenteuil. Aan de voet van het reusachtige, groene natuurdomein. Wanneer je Sannois wilt ontdekken, boek je daarom een historische gîte of een karakteristiek vakantiehuisje. Varend op het meer van Enghien ontdek je de romantische kant van Sannois en Île-de-France als geheel. Zwemmen, wandelen, fietsen, zeilen, kanoën, een stedentrip of een trek door de natuur. Te voet, te fiets of met de auto; vanuit zo’n vakantiehuis trek je je eigen plan.

Een vakantie met karakter

De vakantiehuizen hebben allen een eigen karakter en bevinden zich in het groen; dat maakt onze vakantiehuisjes zo aantrekkelijk. Île-de-France staat niet alleen bekend om Parijs en de reden daarvoor kun jij aankomende vakantie zelf ontdekken. Het is alsnog mogelijk de bijzondere metropool vanuit jouw vakantiehuisje een bezoek te brengen; slechts 45 minuutjes met de auto later, bevind je je in het centrum van deze prachtige stad.