Vakantiehuizen Savigny-le-Temple

Nabij bos en rivier

Lees meer over vakantiehuizen in Savigny-le-Temple
Lees meer over:

Nabij bos en rivier

Het goed bereikbare Savigny-le-Temple ligt wat zuidelijker gelegen in de regio Île-de-France. Het plaatsje ligt aan de Seine, met daartussen het bos van Rougeau. Ook het bosdomein van Sénart ligt op steenworp afstand. Vanuit het door jou te boeken vakantiehuis is er dus genoeg natuur in de buurt te vinden. Voor wandel- en fietsliefhebbers is Savigny-le-Temple daarom een waar genot om te bezoeken. Kom tot rust terwijl je je omgeeft met bomen, bosgebied en de mooiste flora en fauna.

Ontdek de kleuren van het seizoen

Vanuit al onze vakantiehuizen zijn deze bosgebieden goed te bereiken. Zowel in de zomer als de herfst vormt het bosgebied van Rougeau een parel binnen de streek. Prachtige wandelroutes en mooie uitzichten, maken van een tripje door dit bos een waar genot. Ook Sénart is een prachtig en dichtbebost gebied met mooie wandel- en fietsroutes. Kom tot rust in de natuur en keer einde van de dag terug naar het authentieke vakantiehuisje dat een week of langer klaarstaat voor jou.

Beleef jouw favoriete vakantiehuisje

Ruime vakantiehuizen voor groepen of knussere en intiemere vakantiehuisjes voor jou en je partner. Voor elk gezelschap is er wel het perfecte vakantiehuis; dat voldoet aan al je wensen.

Bezoek Savigny-le-Temple binnenkort en maak mooie wandelingen langs de natuurlijke loop van de Seine. Ook kun je Melun of Ris-Orangis ontdekken gedurende je verblijf hier. De echte, authentieke kant van Île-de-France leer je het beste kennen vanuit één van onze vakantiehuizen.