Vakantiehuizen Schiltigheim

Beleef deze veelzijdige regio

Lees meer over vakantiehuizen in Schiltigheim
Lees meer over:

Beleef deze veelzijdige regio

Het stadje Schiltigheim ligt in de Elzas tegen Strasbourg aan, in de mooie, natuurlijke regio de Elzas. Wanneer u één van de vakantiehuizen in Schiltigheim boekt, bent u verzekerd van een vakantie vol cultuur, natuur, traditie en ontspanning. Bezichtig de vele, vrolijke vakwerkhuisjes of trek erop uit, de natuur in. In Schiltigheim is genoeg te beleven op zowel cultuurhistorisch als natuurlijk vlak. Geniet van het schitterende uitzicht op het zuidelijke deel van de Vogezen, vanuit de heuveltoppen van Ballons des Vosges. Ook kunt u de vele pittoreske dorpjes en stadjes vanuit uw vakantiewoning gemakkelijk bezoeken. Ga voor Schiltigheim, een stadje gelegen in de valleien, vol wijngaarden en met sfeervolle plaatsen.

Vanuit uw vakantiehuisje ervaart u het allemaal

Wanneer u een vakantiehuisje kiest van onze website, kunt u al dit moois helemaal zelf ervaren. Ook weet u dat u een unieke vakantie zult beleven, die in niets lijkt op een standaard hotelvakantie. Een mooi en landelijk vakantiehuisje, gelegen in een dal of een comfortabele woning in vakwerkbouwstijl, waar vindt u dat elders?

Ook is Schiltigheim een bijzonder stadje, vanwege haar rol in de voedselverwerking. Naast haar lokale gerechten en specialiteiten, beschikt zij namelijk ook over twee enorme bierbrouwerijen. Kom langs en proef het zelf. Ontdek daarbij ook de lekkerste Franse gerechten, bijpassend bij de bieren die u proeft.

Kies ditmaal voor een unieke accommodatie

Of u nu toe bent aan een heerlijk relaxte week weg of actief stedentripje, in Schiltigheim kan het allemaal. Wanneer u uw accommodatie kiest uit ons aanbod aan vakantiehuisjes, kunt u vanuit daar uw eigen plan trekken. Wandelingen door de valleien van de Elzas, een bezoek aan de wijngaarden of de brouwerijen of een actieve stedentrip. Alles is mogelijk, maar kom vooral genieten!