Vakantiehuizen Sèvres

Op de grens van stad en natuur

Lees meer over vakantiehuizen in Sèvres

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Op de grens van stad en natuur

Er is geen enkele andere plek in Île-de-France waar stad en natuur zo dichtbij gelegen zijn als in Sèvres. Sèvres is namelijk gelokaliseerd aan de Seine, vlak voordat de bochtige rivier Parijs binnenstroomt. Daarnaast ligt zij ingeklemd tussen bos- en natuurdomeinen die het plaatsje aan drie kanten omgeven. Het bosdomein van Meudon is onder meer onderdeel van Sèvres, evenals het groene Fausses-Reposes. Aan de noordzijde vinden we ten slotte het natuurgebied van Saint-Cloud.

Boek authentieke vakantiehuisjes

Boek een vakantiewoning of mooie gîte in of rond Sèvres en ontdek zelf hoe gevarieerd deze omgeving is. Vanuit de vakantiewoningen van de website die zich nabij Sèvres bevinden, bereik je het centrum van Parijs binnen slechts enkele minuten. Wanneer je de Seine oversteekt en het historische Boulogne Billancourt doorkruist of de natuurlijke loop van de rivier enkele kilometers lang volgt, bereik je moeiteloos het centrum van de Franse hoofdstad.

Genoeg te ondernemen

Vanuit het vakantiehuis dat je hier boekt, kam je het geliefde bosdomein van Meudon uit door mooie wandelingen of fietstochten te ondernemen. Ook ontdek je het indrukwekkende en dichtbeboste Fausses Reposes. Tijdens lange tochten die je door één van deze groene gebieden maakt, ontdek je de meertjes, de hoge bomen en spot je verschillende soorten vogels. Kom tot rust in de natuur en trek een lange dag (of meerdere dagen) uit voor Parijs. ’s Avonds is het bijkomen in jouw eigen vakantiehuisje, waar je gerust kunt bijkomen van een intensieve dag in de stad of de natuur.