Would you rather browse this website in English? Click here to switch to our English website.

Vakantiehuizen 't Goy

Niet ver van de bruisende stad Utrecht ligt het dorp ‘t Goy. Ondanks haar ligging vlakbij Utrecht, kun je tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in ‘t Goy in alle rust genieten van mooie natuur. ‘t Goy is gelegen in de regio Kromme Rijnstreek, in een prachtig rivierenlandschap. Het dorp grenst in het zuiden aan het Amsterdam-Rijnkanaal, waardoor je heerlijk kunt wandelen en fietsen langs het fonkelende water. De Utrechtse Heuvelrug, waar je uren kunt dwalen door de mooie natuur, is snel te bereiken vanuit het dorp.

Lees meer over vakantiehuizen in 't Goy
Lees meer over:

Niet ver van de bruisende stad Utrecht ligt het dorp ‘t Goy. Ondanks haar ligging vlakbij Utrecht, kun je tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in ‘t Goy in alle rust genieten van mooie natuur. ‘t Goy is gelegen in de regio Kromme Rijnstreek, in een prachtig rivierenlandschap. Het dorp grenst in het zuiden aan het Amsterdam-Rijnkanaal, waardoor je heerlijk kunt wandelen en fietsen langs het fonkelende water. De Utrechtse Heuvelrug, waar je uren kunt dwalen door de mooie natuur, is snel te bereiken vanuit het dorp.

Ontdek de omgeving
Niet ver van de vakantiehuizen in ‘t Goy ligt een landschap met sporen van een rijk verleden, namelijk het gebied Kromme Rijn. Hier vind je verschillende kastelen, boomgaarden met heerlijk fruit, oude forten en natuurlijk de Rijn. Het gebied leent zich uitstekend voor lange fiets- en wandeltochten en kent naast verdedigingswerken ook het gebied Nieuwe Wulven. In dit recreatiebos kun je in alle rust wandelen en er is een speelbos voor kinderen. Graslanden, jonge bossen en sloten wisselen elkaar af in het gebied en er komen talloze vogels voor, waaronder de blauwborst, de zanglijster en sprinkhaanzanger. De Utrechtse Heuvelrug is ook zeker de moeite waard wanneer je verblijft in een vakantiehuisje in ‘t Goy. Dit gebied strekt zich uit over een groot deel van de provincie Utrecht en bestaat uit eindeloze bossen en glooiende heidevelden. Tijdens een tocht door het gebied kun je verschillende dieren tegenkomen, zoals dassen, reeën, zwarte spechten en zandhagedissen. In de uiterwaarden van de rivier de Lek kun je heerlijk wandelen en er valt genoeg natuurschoon te ontdekken wanneer je verblijft in een vakantiehuis in ‘t Goy. De bruisende binnenstad van Utrecht ligt op ongeveer 25 minuten rijden. Hier valt een hele hoop te beleven, waardoor er genoeg mogelijkheden zijn voor een gezellig dagje uit!

Meer informatie?
Op onze website vind je tientallen natuurhuisjes in de omgeving van ‘t Goy, allen variërend in prijsklasse en luxeniveau. Zo hopen we dat er voor iedereen een geschikt huisje tussen zit! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw volgende vakantiehuis of vakantiebestemming, dan helpen wij je graag. Voor vragen, boekingen en tips zijn wij bereikbaar per telefoon, via social media of per e-mail.