Vakantiehuizen Tours

Ontdek centraal Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Tours

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Ontdek centraal Frankrijk

Centraal gelegen in Frankrijk vinden we het plaatsje Tours, de hoofdstad van de regio Centre. Als u, als natuur- of wandelliefhebber, het pure karakter van Frankrijk wilt ontdekken, is Tours een uitstekende vakantiebestemming om enkele dagen of een week te vertoeven. De rivier de Loire vormt de levensader van deze authentieke stad, die bekend staat om haar heerlijke, Franse wijnen en smaakvolle geitenkazen. Boek hier een vakantiehuisje of riante vakantiewoning aan de rand van de stad en geniet van een ontspannen vakantie in hartje Frankrijk.

Authenticiteit in de stad

In het Franse Tours vindt u de ideale vakantiebestemming; deze kunst- en geschiedenisstad biedt naast haar culinaire hoogtepunten ook een cultuurhistorische rijkheid. Ontdek de culturele achtergrond van Tours vanuit uw vakantiehuis door een bezoek te brengen aan de vele musea en het prachtige erfgoed. ’s Avonds kunt u in één van de vakantiehuizen van natuurhuisje.nl genieten van een smaakvolle witte wijn met een mooi stukje kaas. Combineer het beste van Tours in één vakantie en geniet van Frankrijk op haar best.

Uw vakantiehuisje in Tours

Op de website vindt u verschillende vakantiewoningen in en rond deze prachtige stad. Reserveer een bijzondere villa met groots landgoed of een klein en knus vakantiehuisje. Kies een accommodatie naar wens en geniet optimaal van de historische stadskern vol monumenten én van de omringende, groene omgeving. Heerlijk lange wandelingen, museumbezoek, oude kathedralen, knusse bistro’s en een uitgestrekte vallei: vanuit uw vakantiehuis vindt u alle ingrediënten voor een unieke vakantie.