Vakantiehuizen Troye

Een authentiek stukje Frankrijk

Lees meer over vakantiehuizen in Troye

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Een authentiek stukje Frankrijk

Hoewel Troye ook in de streek Champagne-Ardenne ligt, is de stad geen onderdeel van de welbekende champagneroutes die door Frankrijk lopen. Toch wordt de stad eveneens geroemd om haar champagnes, maar heeft zij nog veel meer te bieden. De cultuurhistorische waarde van Troye is zeer hoog en de stad doet zeer authentiek aan. Met haar vele vakwerkhuisjes, smalle straatjes, oude kerken, maar ook haar regionale natuurpark is Troye een zeer veelzijdige vakantiebestemming. Boek nu één van onze vakantiehuizen en ontdek de omgeving van Troye zelf, op uw gemak.

Uw vakantiewoning in Troye

In het oude centrum van Troye, dat de vorm heeft van een champagnekurk, is genoeg te beleven voor iedereen. Vanuit uw vakantiehuisje of gîte kunt u plannen smeden om zowel de cultuurhistorische achtergrond van de stad, als de natuurlijke omgeving nader te leren kennen. Geniet van architectonische hoogtepunten en de historische sfeer die er in het centrum hangt of onderneem een uitgebreide wandeling in het natuurpark in de buurt.

In dit natuurpark vindt u talloze boomsoorten en drie grote meren, waardoor dit gebied geschikt is om zowel te wandelen en te fietsen, als te vissen, zwemmen en zeilen.

Een vakantie op maat

De vakantiehuizen van de website zijn allemaal uniek van stuk en dragen bij aan uw bijzondere vakantie. Ga voor een modern gedecoreerde vakantiewoning of een knus en landelijk vakantiehuisje. Er is voor ieder wat wils in deze veelzijdige omgeving; dus boek een natuurhuisje en geniet binnenkort van een heerlijk ontspannen weekje weg.