Vakantiehuizen Vannes

Een unieke bestemming

Lees meer over vakantiehuizen in Vannes

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Een unieke bestemming

Bent u op zoek naar een zeer veelzijdige en authentieke, mooie vakantiebestemming? Dan is Vannes zeker het overwegen waard. Deze stad in Bretagne heeft veel te bieden en beschikt eveneens over enkele prachtige vakantiehuisjes die hier te boeken zijn. Een unieke en authentieke accommodatie op een prachtige verblijfplek.. dat is wat u in dit stukje Bretagne zeker zult vinden.

Als jachthaven en vestingstad, stamt Vannes uit de middeleeuwen en is zij rijk aan kunst en historie; elementen die uw verblijf hier tijdens een fijne stedentrip of vakantie zullen verrijken. Vanuit de vakantiehuizen van de website zijn zowel de binnenstad als de omringende omgeving perfect te bereiken!

Een vakantiehuisje naar uw wens

Vanaf de Porte Prison in de stad bereikt u de Promenade van de Garenne, die langs de 13e-eeuwse vestingmuren lopen. Vannes beschikt ook over prachtige, Franse tuinen en middeleeuwse torens en poorten. Wandel gerust langs de boomrijke lanen en loop langs de oever naar de Jardin des Papillons. Er is genoeg groen te ontdekken in de omgeving van deze stad! Voor stad- en natuurliefhebbers een genot om te verblijven.

Bretagne op haar best

Wanneer u het Bretonse Vannes beter wilt leren kennen, om zo een nieuw stukje Frankrijk te ontdekken, kunt u kiezen voor één van de vakantiehuizen van de website. Ga voor een riante vakantiewoning of een vrijstaand 17e-eeuws vakantiehuis, waar u zich binnen no time helemaal thuis zult voelen. Ervaar de cultuurhistorie en rijke stadssfeer van Vannes vanaf hier en beleef de vakantie van uw leven.