Vakantiehuizen Vernon

De stad Vernon

Lees meer over vakantiehuizen in Vernon

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

De stad Vernon

Dit historische, Franse stadje, gelegen aan de Seine, beschikt over een veelheid aan prachtig, cultuurhistorisch erfgoed. Met haar gotische kerk, oude kastelen, huisjes in vakwerkbouwstijl en aanbod aan imponerende musea, heeft haar binnenstad in ieder geval volop te bieden. Vernon ligt halverwege Parijs en Rouen en biedt een enorme veelzijdigheid aan haar bezoekers. Monumenten, parken, sfeer, bistro’s, cafés, musea en architectuur.. allemaal gecombineerd in één prachtige Franse stad.

Boek een vakantiehuisje en ontdek Vernon zelf

Hoewel er al genoeg te beleven en bezoeken valt in de historische binnenstad van Vernon, is ook het omringende gebied zeker de moeite waard. Naast architectonische hoogtepunten, mooie vakwerkhuizen en oude, statige beelden en monumenten, beschikt de stad ook over de tuin van Claude Monet en een Engelse tuin vol bassins en fonteinen. De eerstgenoemde wordt ook wel Giverny Garden genoemd en vormt een idyllisch, waterrijk park vol bruggetjes, waterlelies, wilgen en prachtig gekleurde bloemen.

Bezoek deze unieke trekpleisters vanuit uw vakantiewoning of gîte en ontdek de variëteit van een stad als Vernon! Wanneer u hier uw komende vakantie wilt spenderen, zoekt u op de website een vakantiehuisje dat bij u past, zodat u op korte termijn kunt genieten van een unieke vakantie in deze streek.

Een vakantie naar eigen invulling

Wanneer u één van onze vakantiehuizen boekt, bent u verzekerd van een unieke verblijfplek in Haute-Normandië. Uw vakantie is vervolgens in te vullen naar geheel eigen wensen. Wilt u zich verdiepen in de cultuurhistorische achtergrond van Vernon, of onderneemt u liever ontspannen wandelingen, fietsritjes of picknicks in de natuur? Alles is mogelijk vanuit het door u geboekte vakantiehuis in Vernon: een unieke accommodatie vol van authenticiteit.