Tent 2 personen

Op zoek naar een tent voor 2 personen? Zoek dan niet meer verder en bekijk de mooiste safaritenten, tipitenten en yurts bij Natuurhuisje, middenin de natuur! In een tent voor 2 personen beleef jij gegarandeerd een onvergetelijke vakantie in de natuur met je partner of ander reisgezelschap. Wil je liever niet te maken krijgen met de ongemakkelijkheden van het kamperen? Dan is een glamping tent voor 2 personen de accommodatie voor jou!

Lees meer over tent 2 personen
Lees meer over:

Tent 2 personen

Op zoek naar een tent voor 2 personen? Zoek dan niet meer verder en bekijk de mooiste safaritenten, tipitenten en yurts bij Natuurhuisje, middenin de natuur! In een tent voor 2 personen beleef jij gegarandeerd een onvergetelijke vakantie in de natuur met je partner of ander reisgezelschap. Wil je liever niet te maken krijgen met de ongemakkelijkheden van het kamperen? Dan is een glamping tent voor 2 personen de accommodatie voor jou!

Steeds meer mensen kiezen voor een accommodatie middenin de natuur. Tijdens een vakantie in de natuur geniet je namelijk optimaal van de rust om je heen, en van de privacy, ruimte en de prachtige vergezichten. Voor zowel gezinnen, koppels en vriendengroepen is een natuurvakantie helemaal geweldig. Krijg je echter al de kriebels van het moeten opzetten van een tent met kampeerstokken en al het vuil en de kou die de typische kampeertenten binnenkomt? Dan is een tent van Natuurhuisje echt iets voor jou! Op deze pagina vind je de mooiste tenten voor 2 personen, door heel Europa, gelegen middenin de natuur. De tent staat al voor je klaar wanneer je aankomt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het opzetten ervan. Het is dus eigenlijk gewoon glamorous kamperen, oftewel glamping! Voor 2 personen zijn deze tenten ideaal, dus ga je bijvoorbeeld op een romantisch uitstapje met je partner? Boek dan eens een tent voor 2 personen van Natuurhuisje!

In een tent geniet je van de optimale rust, ruimte en privacy om je heen, waardoor je op een hele andere manier van je vakantie zult genieten. In een tent in de natuur zijn er geen toeristen om je heen, geen herrie en geen ongezonde uitlaatgassen. Je kunt dus helemaal opladen en even helemaal ontsnappen van het drukke werkleven in de stad! Dit kan zowel dichtbij huis als elders in Europa. Bij Natuurhuisje hebben wij vele tenten voor 2 personen in zowel Nederland als in landen zoals Frankrijk, België, Italië en Spanje. De keus is enorm! Wil je liever korte tijd op vakantie? Blijf dan eens in Nederland. In ons kikkerlandje zijn meer dan genoeg prachtige tenten in de natuur te vinden, waar je kunt genieten van pure natuur om je heen, maar ook van het nodige comfort en de nodige luxe. Heb je wat meer tijd of ga je gewoon liever andere delen van Europa ontdekken? Kies dan eens voor een zonnig land zoals Frankrijk, Italië of Spanje!

Soorten tenten

Bij Natuurhuisje vind je verschillende soorten tenten voor 2 personen. Allemaal zijn de al opgezet voor je en zijn de anders dan de reguliere kampeertenten. In ons aanbod vind je safaritenten, yurts en tipitenten. Deze tenten zijn allemaal vormen van glamping accommodaties, ofwel comfortabel en luxe kamperen!

Safaritenten

Een safaritent is misschien wel het meest populaire type tent. Een aantal jaren geleden kenden nog relatief weinig mensen deze vorm van accommodatie, maar het begint nu steeds populairder te worden en overal in Europa vind je nu wel safaritenten! Dit is een unieke vorm van verblijven op vakantie, ideaal voor iedereen die weleens toe is aan iets anders. Een safaritent ziet er misschien op het eerste gezicht net zo uit als een normale tent, maar niets is minder waar! Binnenin de tent waan je je namelijk in een accommodatie van puur comfort en luxe. Je vindt in een safaritent namelijk een heerlijk bed, een eigen keukentje en vaak ook eigen sanitair. Sommige safaritenten hebben zelfs een wasmachine, airco en een vaatwasser! Je kunt je dus wel voorstellen dat een verblijf in een safaritent veel comfortabeler is dan in een normale kampeertent. Er zijn safaritenten te vinden voor tot wel 10 personen, maar ook kleinere en knussere safaritenten voor 2 personen kun je hier vinden.

Yurts

Een yurt is een andere tent die wordt aangeboden bij Natuurhuisje. Deze vorm van verblijven komt voort uit Centraal-Azië, waar nomaden vroeger met hun vee leefden in de steppegebieden ruim 3000 jaar gelegen. Zij leefde in een yurt, wat hun manier was van rondtrekkend kunnen leven. Een yurt is dus een zeer traditionele accommodatie en daarom is het echt bijzonder om hierin te verblijven op vakantie! Je zult je voelen als een ware avonturier in de wildernis. Een yurt is een ronde constructie dat wordt gemaakt van een houten frame, bedekt door een geïsoleerd doek van vilt. De wanden bestaan meestal uit houten latten die een ruitjespatroon vormen. Wie denkt dat het gauw te heet of te koud zal worden in een yurt heeft het fout! Een yurt voor 2 personen is geschikt voor alle seizoenen, door de goede isolering maar ook de mogelijkheden om frisse lucht te laten doordringen in de yurt. In een yurt beleef je het ultieme avontuurlijke gevoel, wat een verblijf hierin leuk maakt voor jong en oud. In sommige gevallen vind je een eigen sanitair in een yurt, maar in de meeste gevallen zal je dit moeten delen. Echter is al het sanitair van de yurts van Natuurhuisje altijd schoon! Het woord yurt komt voort uit het Turks en betekent ‘thuis’. Je zult je dus snel thuis voelen in een yurt van Natuurhuisje!

Tipitent

Wie denkt aan een tipitent, denkt waarschijnlijk gelijk aan vakantie vieren als een indiaan! Een tipitent is een anders soort tent dat ideaal is voor mensen die toe zijn aan een avontuurlijke ervaring in de natuur, maar zonder de ongemakkelijkheden van kamperen. Een tipi wordt gekenmerkt door een kegelachtige vorm met houten palen en een canvas, en natuurlijk een soort gat in het dak om de rook door te laten van een eventueel vuurtje dat wordt gestookt. Dit is de typische vorm van een tipi, en je vindt hier dan vele prachtige tipitenten met deze constructie. Het kan zijn dat je in een tipitent eigen sanitaire voorzieningen hebt, maar het kan ook zijn dat je deze moet delen in een bijgebouwtje. Hetzelfde geldt voor de kookvoorzieningen. Een tipitent in de natuur is uiterst knus en daarmee erg geschikt voor een vakantie voor 2 personen!