Vakantie november

Ben je op zoek naar een prachtige vakantie in november? Zoek dan niet verder! Bij Natuurhuisje vind je de mooiste accommodaties door heel Europa middenin de natuur, ideaal voor een vakantie in november. Geniet optimaal van de koelere temperaturen in november door heel Europa en ga er lekker op uit met een wandeling of fietstocht. In een Natuurhuisje beleef je gegarandeerd een onvergetelijke november vakantie!

Lees meer over vakantie november

14563 Natuurhuisjes

Vakantie november

Ben je op zoek naar een prachtige vakantie in november? Zoek dan niet verder! Bij Natuurhuisje vind je de mooiste accommodaties door heel Europa middenin de natuur, ideaal voor een vakantie in november. Geniet optimaal van de koelere temperaturen in november door heel Europa en ga er lekker op uit met een wandeling of fietstocht. In een Natuurhuisje beleef je gegarandeerd een onvergetelijke november vakantie!

November is nu niet bepaald een maand waarin de meeste mensen op vakantie gaan. Het valt voor de kerst en na de zomervakantie, waardoor het in deze maand absoluut laagseizoen is. Wie dus de toeristenmassa wilt ontlopen, weet zeker dat november een prima maand is om op vakantie te gaan! Doordat november een laagseizoen is voor het toerisme, zal je zien dat de prijzen overal aanzienlijk lager zijn dan in het hoogseizoen. Ideaal dus om je vakantiedagen te pakken en nieuwe plekken te gaan ontdekken door heel Europa, of gewoon in Nederland! Doordat in november de temperaturen vaak al wat lager zijn, kun je prima actief zijn in de natuur van normaal gesproken warmere landen. Heb je dus altijd al de wildernis van landen als Spanje, Portugal, Italië of Turkije willen verkennen? Dan is november een prima periode! Misschien houd je wel gewoon van het wat frissere weer, en blijf je gewoon in Nederland, België of Duitsland om daar het een en ander te verkennen in de natuur. Dichtbij huis zijn er gegarandeerd vele plekken die je nog niet kende!

Ben jij het beu om in de kerstvakantie of zomervakantie te maken te krijgen met het massatoerisme? Probeer dan zeker eens een vakantie buiten het hoogseizoen, in november bijvoorbeeld! Dit is ook erg gunstig wat betreft de prijzen. Op zowel de vliegtickets als accommodaties zullen er flinke prijsverschillen zijn vergeleken met het hoogseizoen. Zo ook bij de accommodaties van Natuurhuisje! Ga je last minute op vakantie in november? Dan kun je zelfs nog meer prijsvoordeel pakken. Bij het boeken van een last minute vakantie pak je namelijk vaak fikse kortingen, omdat je spontaan besluit op vakantie te gaan en de verhuurders graag de lege kamers willen vullen! Wij zijn van mening dat je de beste vakantie in november beleeft in de natuur. Even weg van het werk en de stad en helemaal opladen in de buitenlucht. Als dit je wel wat lijkt, dat zit je bij Natuurhuisje goed!

Verblijven in een Natuurhuisje

Bij Natuurhuisje vind je accommodaties die verre van doorsnee zijn. Hier dus geen grootschalige hotels, vakantieparken of appartementencomplexen. In dit soort standaard accommodaties zal je al gauw overlast ervaren van andere toeristen die vaak te dicht op je lip zitten in het hotel, waardoor je niet optimaal zult kunnen genieten van je vakantie. Bovendien is het verblijf in een grootschalige accommodatie vaak onpersoonlijk en ben je niet flexibel met eettijden en activiteiten ondernemen als je bijvoorbeeld in een all inclusive hotel verblijft. Daar heeft Natuurhuisje een oplossing voor! Voor iedereen die liever de taferelen van grootschalige accommodaties vermijdt, is een Natuurhuisje de perfecte plek om een vakantie door te brengen. Hier beleef je een rustige vakantie, en word je omringd door groen, rust, ruimte en privacy. Vanuit de accommodatie loop je dan zo de natuur in om de mooiste avonturen in de buitenlucht te beleven, met bijvoorbeeld een wandeling, fietstocht of ruitertocht. Alle accommodaties van Natuurhuisje zijn kleinschalig en ver weg van het massatoerisme. Met de kracht van de natuur laad je gegarandeerd helemaal op tijdens jouw vakantie in november!

In ons aanbod aan accommodaties in november zal je plekjes door heel Europa kunnen vinden. Je zult verbaasd staan over de vele typen accommodaties waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er op onze website pipowagens, safaritenten, tipitenten, yurts, boomhutten, Bed and Breakfasts, vakantieboerderijen, vakantievilla’s, glampings, tiny houses, vakantiehuisjes aan het water, gites, bungalows, chalets en kleinschalige vakantieparken te vinden. Van alles dus, maar allemaal heel anders dan de standaard! Een unieke vakantie in november beleef je dus in een accommodatie van Natuurhuisje. Ga je met je partner op pad? Kies dan eens voor bijvoorbeeld een yurt. tiny house of boomhut, om een ultiem romantische vakantie te beleven. In zo'n kleine, knusse accommodatie middenin de natuur van bijvoorbeeld Italië, Spanje of Griekenland hebben jullie gegarandeerd een romantisch gevoel. Met het hele gezin op vakantie in november? Kijk dan eens naar vakantieboerderijen, bungalows of chalets, waar met gemak meerdere personen in kunnen verblijven. Voor kinderen is een Natuurhuisje natuurlijk geweldig, want zij zullen zich niet zo snel vervelen met al die ruimte om zich heen om te rennen en spelen!

Bestemmingen vakantie november

Je kunt in november werkelijk alle kanten op voor een vakantie. Het beste is toch wel om te kiezen voor een bestemming waar het in de zomer te warm is om naartoe te gaan en wat te ondernemen in de natuur. Landen zoals Turkije, Griekenland, Spanje en Portugal waar het in het hoogseizoen erg druk kan worden en waar het te warm is om te wandelen en actief te zijn in de natuur, zijn ideaal voor een vakantie in november. Dan zijn de temperaturen nog steeds aangenaam maar een heel stuk koeler! Je kunt dus met een gerust hart de bergen in, het platteland op of naar de leukste dorpen en je zult er dan echt van kunnen genieten, zonder je constant te storen aan de mega hitte. Kijk eens naar vliegtickets naar deze landen, en je zult zien dat de prijzen een stuk lager zijn dan in het hoogseizoen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie naar Griekenland, waar je in november aan de kou van Nederland kunt ontsnappen en kunt genieten van heerlijke mediterrane temperaturen in het binnenland? Je kunt in november ook prima de oude Griekse ruïnes bezoeken in het binnenland zonder dat je massatoerisme aantreft!

Als je de wat koelere temperaturen in november niet zo erg vindt, dan kun je natuurlijk ook prima in Nederland blijven. Of de grens over gaan met Duitsland of België! Er zijn gegarandeerd vele plekjes in de natuur dichtbij huis die op je wachten ontdekt te worden. Het fijne is dat je er met de auto zo zit! In Nederland zijn vele Nationale Parken waar je in november heerlijk kunt uitwaaien met een lange wandeling of een fijne fietstocht. Is het een keer slecht weer? Dan is het vast geen straf binnen te zitten onder het genot van een warm drankje in een knusse accommodatie middenin de natuur, genietend van de prachtige vergezichten.