Vakantiehuis Ardennen met zwembad

De Ardennen zijn een favoriete vakantiebestemming bij reizigers die houden van natuur, cultuur en gastronomie. De heuvelachtige landschappen, pittoreske kleine dorpjes en uitgestrekte bossen maken dat je in deze regio in Wallonië zowel actief bezig kan zijn als ontspannen. Zich uitstrekkend over de provincies Henegouwen, Namen, Luik en Luxemburg is er voldoende keuze om je vakantie door te brengen in een van onze gezellige vakantiehuisjes met zwembad in de Ardennen.

Lees meer over vakantiehuis Ardennen met zwembad

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis Ardennen met zwembad

De Ardennen zijn een favoriete vakantiebestemming bij reizigers die houden van natuur, cultuur en gastronomie. De heuvelachtige landschappen, pittoreske kleine dorpjes en uitgestrekte bossen maken dat je in deze regio in Wallonië zowel actief bezig kan zijn als ontspannen. Zich uitstrekkend over de provincies Henegouwen, Namen, Luik en Luxemburg is er voldoende keuze om je vakantie door te brengen in een van onze gezellige vakantiehuisjes met zwembad in de Ardennen. Laat je snel verrassen door ons veelzijdige aanbod en wie weet geniet jij binnenkort in dit prachtige natuurgebied.

De Ardennen zijn een inspirerend mooie regio die zich uitstrekt door lommerrijke bossen en bergachtige heuvels met enkele van de meest pittoreske dorpen en steden in het midden. Als je hier je vakantie doorbrengt, volg dan een van de vele prachtige wandelroutes naar de mooiste delen van het land. Een van de mooiste wandelgebieden zijn de Hoge Venen, die worden gekenmerkt door veenmoerassen, heide- en grasland en bossen.

Daarnaast is ook de Dam van Gileppe en de Semois vallei een uitstekende keuze voor wie de Ardennen te voet wil ontdekken. Dit gebied heeft dus voor ieder wat wils als het op activiteiten aankomt. Wil je de vele fiets- en wandeltochten verkennen, op survival gaan in de bossen of gewoon lekker genieten van de rust in een vakantiehuisje met zwembad? Het kan allemaal! Met een zwembad kun je nog eens extra genieten van jouw vakantie. Op deze manier is er namelijk altijd wel wat te doen. Even geen zin om het huisje uit te gaan? Dan kiezen jullie gewoon voor een dagje zwembad aan huis. Speel spelletjes, geniet van de zon of kies voor een powernap op één van de bedjes bij het zwembad. De volgende dag is het tijd om de prachtige natuur te gaan ontdekken!