Vakantiehuis Ardennen

De Belgische Ardennen zijn favoriet bij reizigers die houden van natuur, cultuur en gastronomie. De heuvelachtige landschappen, pittoreske kleine dorpjes en uitgestrekte bossen maken dat je in deze regio in Wallonië zowel actief bezig kan zijn als ontspannen. Zich uitstrekkend over de provincies Henegouwen, Namen, Luik en Luxemburg is er voldoende keuze om je vakantie door te brengen in een van onze fijne huisjes in de Ardennen.

Lees meer over de Ardennen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis Ardennen

De Ardennen zijn een favoriete vakantiebestemming bij reizigers die houden van natuur, cultuur en gastronomie. De heuvelachtige landschappen, pittoreske kleine dorpjes en uitgestrekte bossen maken dat je in deze regio in Wallonië zowel actief bezig kan zijn als ontspannen. Zich uitstrekkend over de provincies Henegouwen, Namen, Luik en Luxemburg is er voldoende keuze om je vakantie door te brengen in een van onze fijne huisjes in de Ardennen.

In de Ardennen kun je heerlijk ontspannen in een vakantiehuis, maar ook daarbuiten. Zo biedt de Ardennen prachtige kuuroorden en thermen. Ontdek de heilzame werking van bronwater gemengd met algen en andere geneeskrachtige kruiden. Laat jezelf heerlijk masseren in een wellness center en geniet van de natuur om je heen. Je komt hier helemaal tot rust met je partner, familie of vrienden. Je vindt het allemaal tijdens jouw verblijf in een vakantiehuis in de Ardennen! Na je vakantie in de Ardennen reis je met een goed, ontspannen en schoon lichaam weer naar huis!

Hoe draag ik bij aan de natuur?

Tijdens jouw vakantie in een natuurhuisje in de Ardennen draag je automatisch bij aan een groenere aarde. Voor elke geboekte nacht investeren wij in één van onze natuurprojecten, zodat we er samen voor zorgen dat de natuur op onze aardbol behouden blijft. Wil je je volgende vakantie doorbrengen in een van de vakantiehuisjes in de Ardennen? Dan ben je bij Natuurhuisje.nl aan het juiste adres. Op onze website vind je een ruim aanbod aan vakantiehuisjes verspreid over de verschillende regio’s. Het enige wat je nog moet doen is kiezen in welk seizoen je de Ardennen wilt ervaren en jouw favoriete vakantiehuisje kiezen! Voor wat voor soort vakantiehuis je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door in de natuur en weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw vakantie in de Ardennen.