Vakantiehuizen Belgisch Luxemburg

De Belgische provincie Luxemburg, gelegen in het uiterste zuidoosten van het land, vormt een groot deel van de Belgische Ardennen. De provincie is geliefd onder liefhebbers van natuur, rust, lieflijke dorpen en gezellige steden. De vele rivieren die door de heuvels kronkelen, lenen zich perfect voor een fanatieke kajaktocht. Doe jij het liever wat rustiger aan? Trek dan je wandelschoenen aan en verken de Ardense bossen vanuit jouw eigen vakantiehuis.

Lees meer over vakantiehuizen in Belgisch Luxemburg

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuizen Belgisch Luxemburg

De Belgische provincie Luxemburg, gelegen in het uiterste zuidoosten van het land, vormt een groot deel van de Belgische Ardennen. De provincie is geliefd onder liefhebbers van natuur, rust, lieflijke dorpen en gezellige steden. De vele rivieren die door de heuvels kronkelen, lenen zich perfect voor een fanatieke kajaktocht. Doe jij het liever wat rustiger aan? Trek dan je wandelschoenen aan en verken de Ardense bossen vanuit jouw eigen vakantiehuis. Ook kun je gewoon heerlijk genieten van de rust en een dagje even helemaal niets doen.

Ga je op vakantie naar dit prachtige gebied, dan kun je natuurlijk kiezen voor een romantische vakantie met z’n tweetjes, maar je kunt er ook prima met de kinderen terecht! Wat ook erg leuk is, is om een vakantie met een grote groep naar de Ardennen te boeken. Zo kun je met z’n allen lekker op ontdekkingsreis gaan en volop genieten van alle leuke activiteiten die er te doen zijn. Naast de prachtige natuur valt er ook nog genoeg te ontdekken op het gebied van cultuur, geschiedenis en architectuur. Ook als je zin hebt om een dagje te gaan shoppen zit je hier goed! Natuurlijk mogen een aantal bezoekjes aan wat restaurantjes in Belgisch Luxemburg ook niet ontbreken, aangezien je er heerlijk kunt eten en drinken.