TELEFONISCH BOEKEN?

+31858883337
OP WERKDAGEN VAN 10-17 UUR
ZONDAG VAN 13-21 UUR
Vakantiehuis in Belgie
Regio's
Last Minute
AANKOMSTDAG

AANTAL PERSONEN

AANTAL SLAAPKAMERS

LIGGING +

 
 
 

KARAKTERISTIEKEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vakantiehuizen Belgie

Vakantiehuis België huren in de natuur? Bekijk dan het aanbod van onze vakantiehuisjes in België. België heeft prachtige afwisselende natuur. Het land is opgedeeld in Vlaanderen en Wallonië. Vlaanderen beschikt over een kustlijn en heel andere natuurgebieden dan u die in Wallonië tegen komt. In Wallonië wordt het landschap gevormd door heuvels en grote bossen. Hier treft u grote natuurgebieden aan als de Ardennen en de Eifel, waarin u uren lang kunt wandelen zonder dat u andere mensen tegen komt. Op zoek naar een vakantiehuis Ardennen of een vakantiehuis Eifel ?


Bekijk hieronder het aanbod van vakantiehuizen in België of lees verder.. 

Het leuke aan al onze vakantiehuizen België is dat alle vakantiehuizen in een prachtige natuurrijke omgeving staan. De huiseigenaren hebben zelf ook affectie met de natuur. Als hij ook aanwezig is zal hij even tijd maken voor een praatje met u en u wijzen op de wandelroutes in de omgevingm of andere activiteiten natuurlijk. Sommige eigenaren van vakantiehuizen België kunnen u ook meenemen op een tocht door de naaste omgeving van de vakantiehuizen Belgie en u dingen vertellen over de aanwezige flora en fauna in de streek. 

Vakantiehuis Belgie in de natuur
 
Vaak zijn er in de vakantiehuizen Belgie ook informatie pakketten aanwezig, waarin u meer informatie kunt vinden over allerlei activiteiten in de directe omgeving van de vakantiehuizen België. Kijkt u eens rond op de website en u vindt meerdere vakantiehuizen België allen gesitueerd in de mooiste natuur! Klikt u op het landkaartje aan de linkerkant voor de door u gewenste provincie. Vervolgens kunt u ook zoeken op een beschikbare aankomstdatum en de verblijfsperiode. Wanneer je alsnog geen geschikte vakantiewoning in België kunt vinden, kun je ook even telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen je namelijk graag met het vinden van een geschikt vakantieverblijf. 
 
Meer informatie over een vakantiehuis
 
Misschien weet u niet of u inderdaad wel één van deze provincies wilt bezoeken of heeft u nog een vraagje over de gebieden die u wilt bezoeken. Of misschien wilt u voordat u op vakantie gaat wel meer informatie over de flora en fauna van dit prachtige natuurrijke land. Het kan allemaal door even contact op te nemen met de redactie van Natuurhuisje. Wij geven u graag advies over wat er groeit en bloeit in het Vlaamse en vertellen u meer over een natuur vakantiehuis Belgie. Uiteraard kunnen we u ook meer vertellen wanneer u uw vakantiehuis België wilt verhuren aan gasten. Wij hebben inmiddels flink wat ervaring opgedaan op dit gebied en helpen je graag bij de verhuur van je vakantiehuis België. Aarzel niet wanneer je vragen hebt en neem even telefonisch contact met ons op. 

WAAROM NATUURHUISJE.NL?

Je huurt meer dan een vakantiehuis, namelijk een prachtige omgeving.

Je bent weg van de massa en maakt geen onderdeel uit van een groot vakantiepark.

Je bepaalt je eigen avontuur.

VOLG ONS!

nieuwsbrief

LOOP DE BEST VERBORGEN NATUURHUISJES NIET LANGER MIS!