Vakantiehuizen Franche-Comté

Samen beschermen we de lokale biodiversiteit

Meer informatie

Bent u op zoek naar een landelijk vakantiehuis in Franche-comté. Natuurhuisje.nl biedt prachtig gelegen vakantiehuizen aan in Franche-comté. De regio Franche-comté heeft een zeer variërend landschap. Van glooiend landschap tot hoge bergen, voor ieder wat wil.

Franche-Comté is gelegen in het oosten van Frankrijk en grenst met haar oostzijde aan Zwitserland. De hoofdstad van deze regio is Besançon. Deze stad heeft rond de 120.000 inwoners en heeft een aantal mooie gebouwen die je kunt bezichtigen. In Besançon kun je onder andere de prachtige Kathedraal van Besançon bewonderen. Verder is het een hele leuke stad om eens een keer te bezoeken. Het is dan ook zeker aan te raden de stad eens te bezichtigen wanneer je een keer op vakantie bent in Franch-Comté. Ben je op zoek naar een leuk landelijk vakantiehuisje in Franche-comté? Wij hebben een mooi aanbod van rustig gelegen vakantiehuizen in Franch-comté. Vanuit deze vakantiehuisjes kun je gemakkelijk ook een keer een dagtrip maken naar de hoofdstad Besançon.

Franche-Comté is een prachtige regio voor wandelaars en natuurliefhebbers. Door het bergachtige karakter van de regio kun je schitterende wandeltochten door het gebied maken. Tijdens deze wandeltochten kom je indrukwekkende watervallen en vergezichten tegen. Net als buurregio Elzas liggen de Vogezen in deze regio. De Vogezen zijn goed voor een verscheidenheid aan wild en vogels. Zo kun je er onder andere de prachtige Rode Wouw nog tegen komen. Deze roofvogel heeft een heel kenmerkende rode vorkstaart en is dus relatief makkelijk te herkennen. Daarnaast is er een kans dat je Wilde Zwijnen spot. De Wilde Zwijnen kun je door heel de regio aantreffen maar ook bijvoorbeeld de prachtige mannetjes Edelherten. Die er met grote geweien rondlopen en in de bronstijd met elkaar vechten, werkelijk indrukwekkend. Houd je van wandelen, van de bergen en van de natuur? Dan is Franche-Comté echt iets voor jou! Huur hier een prachtig gelegen vakantiehuis in deze natuurrijke regio. De vakantiehuisjes in Franche-Comté op Natuurhuisje.nl zijn allemaal rustig gelegen en vaak kun je vanaf het vakantiehuisje direct een mooie wandeling maken in de nabije omgeving van het huisje.

Ben je al langere tijd op zoek naar een leuk huisje in Franche-Comté? Maar lukt het je maar niet om dat ene perfecte vakantiehuisje in Franche-Comté te vinden? Dan is het een goed idee om eens contact op te nemen met ons. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen met het vinden van leuke vakantiehuisjes in de regio waar jij heen wilt.

Bekijk ook eens de vakantiehuizen in buurland Zwitserland of in één van de naastgelegen regio’s. De natuur is vaak vergelijkbaar en is wellicht dus ook interessant voor jou.

Bekijk nu alle vakantiehuizen in deze prachtige regio.

Vakantiehuis Jura

Inloggen