Vakantiehuizen Tarn-et-Garonne

Natuur in Tarn-et-Garonne

Lees meer over vakantiehuizen in Tarn-et-Garonne

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Dit departement is gelegen in het zuiden van Frankrijk en kent vele mooie plekjes waar je in een van de vakantiehuizen via Natuurhuisje.nl van de natuur kan genieten. Tarn-et-Garonne heeft een oppervlakte van 3718 km2 en er wonen bijna 240.000 inwoners. Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de natuur van Tarn-et-Garonne? Geniet in een van de vakantiehuisjes in Tarn-et-Garonne aan de rivier de Tarn, de Garonne of de Aveyron. In het noorden van Tarn-et-Garonne kun je genieten in een gite in de buurt van de laatste uitlopers van het Centraal Massief. In het zuiden van Tarn-et-Garonne kun je genieten van vakantiehuizen in een bosrijke streek.

Natuur in Tarn-et-Garonne

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de natuur? Dan ben je in Tarn-et-Garonne op de juiste plaats. Ontdek de uitgestrekte laagvlaktes die gevoed worden door de Tarn en de Garonne. Of breng een bezoek aan de in het kalksteen uitgeslepen Gorges de l’Aveyron, aan de voet van een onbegroeid kalksteenplateau. Geniet in een van de vakantiehuizen in Tarn-et-Garonne van de bloeiende boomgaarden, de wijngaarden, de bossen, de weides en de zonnebloemvelden. Ontdek de opeenvolging van landschappen, waar vlaktes en heuvels met elkaar afwisselen. Ben je op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur van Tarn-et-Garonne? Ontdek de ruige kloven, de kalkplateaus en de vele bossen. Daarnaast kun je hier genieten in een gite van het cultuurerfgoed dat hier te vinden is.

De Aveyron kloof

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in het oosten van Tarn-et-Garonne? Ontdek dan de kloof van de Aveyron, waar je kunt genieten van hoge kalk kliffen in een wilde en groene natuur. Wandel over de kloofroute en geniet van de prachtige uitzichten over de rivier, de rotswanden en de omgeving. Daarnaast is een bezoek aan de grot van Le Bosc zeker een aanrader. Deze grot is uitgehold door een rivier en er loopt nu een gang van 200 meter doorheen waar je de prachtige druipstenen kunt bewonderen.

Abdijen en kastelen in Tarn-et-Garonne

In het oosten van Tarn-et-Garonne kun je vakantiehuizen vinden in de buurt van het kasteel van Gramont. Breng een bezoek aan dit prachtige kasteel en ontdek de mooie Franse tuin die om dit kasteel te vinden is. Centraal gelegen in Tarn-et-Garonne is de abdij van Belleperche. Dit abdij stamt uit de 12e eeuw, is een cultureel centrum en herbergt een museum. Ontdek het omliggende landschap middels een wandeling door het park.