TELEFONISCH BOEKEN?

+31858883337
OP WERKDAGEN VAN 10-17 UUR
ZATERDAG VAN 10-17 UUR EN ZONDAG VAN 10-21 UUR
Vakantiehuis in Groningen
Regio's
Last Minute
AANKOMSTDAG

AANTAL PERSONEN

AANTAL SLAAPKAMERS

LIGGING +

 
 
 

KARAKTERISTIEKEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Natuurgebieden in Groningen
Meer natuurgebieden
Plaatsen in Groningen
Meer plaatsen
Vakantiehuizen Groningen

Vakantiehuisje Groningen huren? Hier vind je een geschikt  vakantiehuis in Groningen hier. Alle vakantiehuisjes die hier worden aangeboden hebben één ding met elkaar gemeen: ze staan in of nabij de mooiste natuur van de provincie Groningen. Er gaat niets boven Groningen! Groningen is een provincie die niet heel erg bekend is op het gebied van natuurbeleving. Er zijn geen Nationale Parken die er in deze provincie liggen. Maar het landschap dat er ligt is alles behalve saai te noemen. Er liggen ontzettend uitgestrekte polders die vooral in de winter aantrekkingskrachten hebben op duizenden ganzen. Brand-, kol- en grauwe ganzen maken de polders onveilig.

Je moet zeker een keer door het uitgestrekte landschap van de provincie gaan rijden, bij voorkeur in de winter. Je zult versteld staan van de natuurpracht van deze grote aantallen ganzen. Vanuit een vakantiehuis Groningen kun je ’s ochtends op tijd op om de provincie eens lekker te verkennen.

Een bezoekje aan de stad Groningen kan dan ook niet uitblijven en is ook een echte aanrader te noemen. Deze studentenstad heeft een mooie centrale markt waar je gezellig een drankje kunt drinken op één van de vele terrasjes. Naast een vakantiehuisje Wadden beschikt Natuurhuisje ook over een vakantiehuisje Lauwersoog of een vakantiehuisje Lauwersmeer. Meest van deze vakantiewoningen zijn gesitueerd in een waterrijke omgeving vandaar dat onze collega's ze 'vakantiehuisje water' noemen.

Waarom een vakantiehuis Groningen bij ons huren?

De natuur van de provincie is een echte aanrader voor jou als natuurliefhebber. De provincie is erg geschikt voor het maken van lange wandelingen of fietstochten. Vanuit je vakantiehuisje Groningen kun je gemakkelijk op ontdekkingstocht door het Groningse land. Vaak heeft de eigenaar van het vakantiehuisje nog wel leuke tips voor jou als natuurliefhebber.

De vakantiehuizen Groningen die je bij ons kunt huren hebben namelijk één ding gemeen: ze zijn gesitueerd in een natuurlijke omgeving. Of dit nu midden in de polder, in de buurt van een klein bosje of naast een Nationaal park is. Bij ons staat de natuur centraal, en gelukkig staat het ook centraal bij de huiseigenaren van de vakantiehuisjes. Want dit zijn zelf vaak ook mensen die de natuur een warm hart toe dragen. U als bezoeker zult versteld staan over de kennis die de huiseigenaren hebben van de omgeving van het vakantiehuisje Wadden!

Meer weten?

Wanneer je meer wilt weten over een vakantiehuisje huren, of meer wilt weten waar u het beste kunt overnachten wanneer je juist dat Nationale park wilt bezoeken dan raden wij u aan om even contact op te nemen met onze redactie. Zij kunnen je altijd meer vertellen over de mogelijke plekken voor een overnachting omdat zij zelf parate kennis over de natuur hebben.  Maar niet alleen informatie over Groningen! Ook voor de rest van de provincies in ons land kunt u het beste even het contact formulier op de website invullen.

 

WAAROM NATUURHUISJE.NL?

Je huurt meer dan een vakantiehuis, namelijk een prachtige omgeving.

Je bent weg van de massa en maakt geen onderdeel uit van een groot vakantiepark.

Je bepaalt je eigen avontuur.

VOLG ONS!

nieuwsbrief

LOOP DE BEST VERBORGEN NATUURHUISJES NIET LANGER MIS!