Vakantiehuizen Lublin

Vakantiehuis in Lublin huren? Bekijk hier het prachtige aanbod van landelijke vakantiehuizen in Lublin. De vakantiewoningen in Lublin op Natuurhuisje.nl zijn allemaal ideaal gelegen voor een vakantie vol rust, ruimte en natuur. Lublin (Lubelskie) is een woiwodschap dat gelegen is in het zuidoosten van Polen.

Lees meer over vakantiehuizen in Lublin

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis in Lublin huren? Bekijk hier het prachtige aanbod van landelijke vakantiehuizen in Lublin. De vakantiewoningen in Lublin op Natuurhuisje.nl zijn allemaal ideaal gelegen voor een vakantie vol rust, ruimte en natuur. Lublin (Lubelskie) is een woiwodschap dat gelegen is in het zuidoosten van Polen.

Cultuur in Lublin

Lublin is een regio met meer dan twee miljoen inwoners. De hoofdstad van Lublin is de gelijknamige stad “Lublin”. In dit woiwodschap zijn verschillende bezienswaardigheden te bewonderen. Zo kun je er het prachtige Potocki’s Paleis dat gelegen is in Miedzyrzec Podlaski.

Maar ook de prachtige Krzna rivier is de moeite waard om eens te bekijken. In de hoofdstad, waar ongeveer 360.000 mensen wonen, zijn ook verschillende mooie gebouwen te bekijken. Zo staat er een prachtig koninklijk paleis in Lublin. Ook het centraal station en theater van Lublin zijn de moeite waard om eens te bezichtigen. Daarnaast heeft Lublin een prachtig oud centrum waar nog mooie karakteristieke gebouwen staan.

Wil jij deze prachtige stad eens met eigen ogen gaan bekijken? Maar kom je toch echt voor de rust en natuur die Lublin te bieden heeft? Dan kun je het beste een vakantiehuis op Natuurhuisje.nl huren. De vakantiewoningen in Lublin op Natuurhuisje.nl zijn namelijk allemaal geschikt voor een vakantie waar rust en natuur centraal staan. Tegelijkertijd bieden vakantiehuisjes je een goede mogelijkheid om de cultuur van de hoofdstad en de regio te bekijken.

Natuur in Lublin

De natuur in Lublin wordt medegevormd door twee belangrijke nationale parken die in de regio gelegen zijn. Nationaal Park Poleski is een natuurgebied dat zich in het noorden van Lubelskie bevindt. Het park heeft een soort van toendra landschap waar onder andere verschillende roofvogels zich helemaal op hun plek voelen, zoals boomvalken en roodpootvalken. In de drassige gedeeltes van het park komen witwang en witvleugelsterns voor. Deze sternsoorten zijn in Nederland schaars en voelen zich helemaal thuis in moerasachtige gebieden.

Daarnaast bevindt ook het Nationaal Park Roztoczanski zich in Polen. Dit natuurgebied is weer geheel anders en wordt gekenmerkt door haar prachtige heuvels. In dit landschap komen naast de typische Poolse pony’s ook verschillende vogelsoorten voor. Zo kun je er met een beetje geluk een draaihals tegen komen of misschien hoor je wel het typische geluid van de kwartelkoning.

Nieuwsgierig geraakt? Bekijk dan eens alle vakantiehuizen in Lublin op Natuurhuisje.nl.

Geen geschikt vakantiehuis gevonden? Bekijk ook eens ons aanbod van vakantiewoningen in de overige regio’s in Polen. Je kunt ook eens advies vragen aan één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder met het zoeken naar een leuk vakantiehuisje.