Vakantiehuizen Valencia

Valencia is een bekende stad in het oosten van Spanje, gelegen aan de kust van de Middellandse Zee. Wanneer u vanuit uw vakantiehuis deze stad bezoekt kunt u allerlei verschillende evenementen en bezienswaardigheden bezoeken. De stad staat bekend vanwege haar rijke cultuur, maar is ook goed vertegenwoordigd in sporten en feesten. In de omgeving van de stad Valencia zijn prachtige natuurgebieden aanwezig die u tijdens een verblijf in een vakantiewoning kunt bezoeken. Niet alleen de kusten van de Middellandse Zee, maar ook natuurparken landinwaarts zijn de moeite waard om te bezoeken.

Natuur in Valencia
In het noordwestelijke deel van de provincie ligt het natuurpark Chera Sot de Chera. Dit natuurpark herbergt verassende landschappen. Wanneer u vanuit uw vakantiehuis dit natuurgebied bezoekt zult u steile rotswanden tegenkomen waar regelmatig waterstromen met geweld naar beneden komen. Andere delen van het natuurpark zijn bedekt met uitgestrekte bosgebieden.  In het zuiden van Valencia ligt het natuurpark Sierra Mariola. Dit natuurgebied omvat een bergachtig en rotsachtig gebied waarin u tijdens een verblijf in een vakantiewoning mooie wandelingen kunt maken. Ook langs de kust liggen interessante natuurgebieden. Zo is het natuurpark Albufera een belangrijk meren en moerasgebied voor veel soorten doortrekkende en broedende vogels.

In het natuurgebied Albufera kunt u vele watervogels tegenkomen. Wanneer u Albufera, in het oosten van Valencia, tijdens een verblijf in een vakantiehuis bezoekt maakt u kans op het zien van onder andere audouins meeuw, lachstern, purperkoet, ralreiger en flamingo. Wanneer u de berggebieden in het binnenland van Valencia bezoekt moet u goed de lucht in de gaten houden, aangezien er regelmatig zwarte wouwen en vale gieren overvliegen. Ook op de grond zult u echter genoeg interessante planten en dieren aantreffen. Er groeien orchideeën, zoals de wolzwever orchis, en de bloemen worden druk bezocht door allerlei soorten dagvlinders, zoals groene klaverpage en geel oranjetipje. 

Vakantiehuizen in Valencia
Bent u op zoek naar een vakantiehuis of b&b van waaruit u makkelijk de natuur in kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De vakantiewoningen op onze website zijn allemaal gesitueerd op mooie plaatsen in de natuur. In Valencia zijn talloze mooie en interessante natuurgebieden die u vanuit uw vakantiewoning kunt bezoeken. Daarnaast is het mogelijk om vanuit uw vakantiehuis grote steden te bezoeken, zoals de stad Valencia in het oosten van de provincie.

Meer weten over vakantiewoningen in Valencia?
Heeft u een vraag over de vakantiehuizen in de provincie Valencia of wilt u graag meer informatie over de natuurgebieden in deze regio? Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Neemt u daarom gerust contact met ons op en wij zullen u verder helpen met het vinden van een leuke vakantiewoning in Valencia!

Last minute Valencia

Lees meer over vakantiehuizen in Valencia
Lees meer over:

Boek hier een vakantiehuis in Valencia. Natuurhuisje.nl biedt u landelijke vakantiehuizen in Valencia. Valencia is veel meer dan een populaire stad, het is namelijk een prachtige regio. De regio is namelijk rijk aan natuur. Door het relief verschil geeft u soms prachtige vergezichten en het echte vakantiegevoel. In Valencia zijn er ook een aantal natuurparken die zeker de moeite zijn om even te bezoeken.

Kijk nu snel naar de vakantiehuisjes hieronder en laat u verrassen door de variatie die Valencia u te bieden heeft.

Valencia is ideaal door haar ligging. Zo heeft het stranden en een heerlijk klimaat door haar ligging aan de Middellandse Zee. Daardoor is de temperatuur niet te hoog en zijn activiteiten gedurende dag goed mogelijk. De stad Valencia is betoverend en typisch Spaans. Heerlijk genieten van lokale wijnen en tapas in een tapasbar. Het is de belangrijkste stad na steden als Madrid en Barcelona.

In Valencia is genoeg te zien, zo is een bezoek aan “Parque Natural de la Albufera” een echte aanrader. Dit park bestaat uit een groot zoetwatermeer vlakbij de zee.Tevens wordt in Parque Natural de la Albufera rijst geteeld. Het park is belangrijk voor vogels en amfibieën. Er komen meer dan 180 vogelsoorten voor. Het meer trekt veel watervogels aan zoals verschillende eenden en reigers. Tijdens de vogeltrek zijn er ook vogels te zien als lepelaars, zwarte ibissen en kraanvogels. En dit alles vlakbij de stad! Natuurhuisje.nl biedt vakantiehuizen nabij nationaal park Albufera , die de gelegenheid geven om dit prachtige natuurgebeid te verkennen. En tevens een uitstekende uitvalsbasis vormen voor een dagje Valencia.

In Valencia zelf is, net als in veel steden, een botanische tuin te vinden. Midden in het centrum kunt u genieten van rust, natuur en een variëteit aan planten en bloemen. Ideaal om even te genieten van de lunch na het bekijken van de gotische bouwwerken die in het centrum te vinden zijn. Vakantiehuizen in Valencia zijn hieronder te vinden.

Natuurhuisje.nl probeert een specifiek aanbod van vakantiehuizen in Valencia aan te bieden. Door de ligging van de vakantiewoningen in Valencia zijn de huisjes anders dan op andere websites. Doormiddel van een boekingsaanvraag heeft u binnen 24 uur een bevestiging van uw boeking. Wacht dus niet langer en bekijk het aanbod van vakantiehuisjes in Valencia of een vakantiehuis in nationaal park Albufera op deze pagina.

Heeft u een vraag over een vakantiehuisje in Valencia? Neem dan eenvoudig contact op met behulp van het contactformulier en u krijgt zo snel mogelijk een antwoord. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u kijken op de advertentie van het betreffende vakantiehuisje in Valencia.

Appartement Valencia
Fietsen Valencia
Vakantiehuis Alicante
Vakantievilla Valencia
Weekendje weg Valencia
Casas rurales Valencia