Vakantiehuizen Vysočina

Vakantiehuis in Vysočina huren? Natuurhuisje.nl biedt een prachtig aanbod van landelijke vakantiehuisjes in Vysočina aan. Vysočina is een regio gelegen in het zuiden van Tsjechië. De naam van de regio is Tsjechisch voor “Hoogland”. In dit prachtige stukje Zuid-Tsjechië is de natuur wonderschoon.

Leer meer over vakantiehuizen in Vysočina

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis in Vysočina huren? Natuurhuisje.nl biedt een prachtig aanbod van landelijke vakantiehuisjes in Vysočina aan. Vysočina is een regio gelegen in het zuiden van Tsjechië. De naam van de regio is Tsjechisch voor “Hoogland”. In dit prachtige stukje Zuid-Tsjechië is de natuur wonderschoon.

Vakantiewoning nabij Jihlava

De hoofdstad van Vysočina is Jihlava. Deze hoofdplaats is redelijk centraal van de regio gelegen en heeft slechts 50.000 inwoners. Jihlava is een oude stad die vroeger belangrijk was voor de mijnbouw. Voorheen werd er in deze stad veel Duits gesproken maar dit is door met name de impact van de tweede wereldoorlog compleet veranderd. Wil jij deze historisch geladen hoofdplaats van Vysočina een keer bezoeken? Huur dan een vakantiehuisje nabij Jihlava en geniet naast deze hoofdplaats van rust, ruimte en natuur. De vakantiehuizen op Natuurhuisje.nl in Vysočina zijn allemaal uitstekend geschikt voor de mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

Natuur van Vysočina

De natuur van Vysočina is ongerept. De regio is dunbevolkt en dat komt de natuur ten goede. In de hooglanden van deze regio kom je landschappen tegen die gevormd worden door de eeuwenoude bossen met prachtige groene weides. De natuur van Vysočina trekt verschillende indrukwekkende diersoorten aan, zoals dwerguilen en zwarte ooievaars. De dwerguil is een uiltje dat ongeveer zo groot is als een mus. Dit uiltje voelt zicht thuis in de oude naaldbossen die te vinden zijn in dit prachtige stukje Tsjechië. Ook is de regio goed voor verscheidene zeldzame flora. In Zďárské Vrchy, een beschermd gedeelte van deze regio groeien nog verscheidene orchidee soorten. Wil jij deze prachtige natuur van dichtbij beleven? Huur dan een vakantiehuisje in Vysočina of in Zďárské Vrchy en laat je verassen door deze nog te onbekende regio. Natuurhuisje.nl biedt een selectief aanbod aan van vakantiewoningen in Vysočina . Deze vakantiehuizen zijn speciaal geselecteerd voor mensen die houden van de natuur en de rust.

Niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Geen probleem, onze medewerkers helpen je graag verder met het zoeken van een leuke vakantiewoning voor jouw vakantie. Wij raden je ook aan om zeker eens naar vakantiehuisjes in de omliggende regio’s van Vysočina te zoeken. De omliggende regio’s hebben door hun geografische ligging vaak veel gemeen en kunnen jou wellicht de perfecte vakantiebestemming bieden. Ook het noorden van Oostenrijk en Hongarije kunnen aantrekkelijk regio’s voor je zijn. Neem dus eens een kijkje op de vakantiehuizen pagina van deze beide landen.