Vakantiehuizen Bazel

Vakantiehuis in Basel huren? Vind hier leuke vakantiehuisjes in de omgeving van Bazel. Natuurhuisje.nl biedt prachtige vakantiehuizen in de natuurrijke omgeving van de mooie stad Bazel aan. De schrijfwijze van Bazel is niet uniform en wordt dan ook wel als Bazel als Basel geschreven.

Lees meer over vakantiehuizen in Bazel

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiehuis in Basel huren? Vind hier leuke vakantiehuisjes in de omgeving van Bazel. Natuurhuisje.nl biedt prachtige vakantiehuizen in de natuurrijke omgeving van de mooie stad Bazel aan. De schrijfwijze van Bazel is niet uniform en wordt dan ook wel als Bazel als Basel geschreven.

Basel

Basel is een stad gelegen in het noorden van Zwitserland. De stad is met ruim 190.000 inwoners één van de belangrijkste steden in Zwitserland. De stad is gelegen in het gelijknamige kanton “Bazel-Stad”. Dit kanton grenst aan zowel Frankrijk als Duitsland. Toch wordt er over het algemeen Duits gesproken in Bazel. De stad is gelegen aan één van de langste rivieren van Europa, namelijk “De Rijn”. De ligging aan de Rijn geeft de stad een extra dimensie. In Bazel kun je ook een aantal mooie gebouwen bewonderen. Zo kun je bijvoorbeeld de “Munster van Bazel” bezoeken of het bijzondere raadhuis van de stad. In de stad is dus genoeg te beleven voor diegene die van cultuur houden. De stad heeft niet voor niets een belangrijke culturele land in Zwitserland. Voetballiefhebbers zullen de stad voornamelijk kennen van de voetbalclub die in deze plaats is gevestigd, namelijk FC Basel. Wil jij graag een keer deze prachtige stad bezoeken? Boek dan eens een vakantiehuisje nabij Basel zodat je zowel kunt genieten van de stad als de prachtige natuur die de regio te bieden heeft. Meer informatie over de natuur kan je hieronder lezen.

De natuur van Bazel

De natuur van Bazel is prachtig. Het groene landschap met de daar doorheen stromende Rijn kenmerkt dit prachtige Kanton. In Bazel kun je verschillende leuke vogelsoorten aantreffen. Je kunt er onder andere IJsvogeltjes en Grote Gele Kwikstaarten aantreffen nabij stroompjes. Daarnaast bieden de bossen in deze mooie regio een uitstekende broedplek voor Zwarte Spechten. Tevens maak je een goede kans op het waarnemen van een Zwarte Wouw. Ook de voor Nederland schaarse begrippen Witoogeend kun je waarnemen in de omgeving van Bazel. Benieuwd geraakt naar deze interessante regio? Bekijk dan eens het aanbod van vakantiewoningen in Bazel en wellicht breng jij jouw volgende vakantie door in één van de fantastische huisjes in de omgeving van Bazel.

Heb je niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Vraag dan eens of één van onze medewerkers van Natuurhuisje.nl jouw wilt helpen met het zoeken naar een leuke vakantiewoning in Basel. Daarnaast kunnen we je ook aanraden om eens de vakantiehuizen in de andere regio’s van Noord-Zwitserland te bekijken. Of misschien is een huisje in het Zuiden van Duitsland wel iets voor jou? De natuur is vaak vergelijkbaar met de natuur die je in Basel aantreft.