Vakantiepark Ardennen

De Ardennen zijn de ideale vakantiebestemming dichtbij huis! In deze prachtige Belgische regio heb je talloze mogelijkheden om op avontuur te gaan in de natuur. Voor actieve vakantiegangers en avonturiers is het hier dus een waar paradijs. Maar natuurlijk kun je ook gewoon relaxen in de natuur! De Ardennen verken je uitstekend vanuit een kleinschalig vakantiepark. Hier bij Natuurhuisje hebben wij een prachtig aanbod aan kleinschalige vakantieparken in de Ardennen.

Lees meer over vakantiepark Ardennen

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Vakantiepark Ardennen

De Ardennen zijn de ideale vakantiebestemming dichtbij huis! In deze prachtige regio heb je talloze mogelijkheden om op avontuur te gaan in de natuur. Voor actieve vakantiegangers en avonturiers is het hier dus een waar paradijs. Maar natuurlijk kun je ook gewoon relaxen in de natuur! De Ardennen verken je uitstekend vanuit een kleinschalig vakantiepark. Hier bij Natuurhuisje hebben wij een prachtig aanbod aan kleinschalige vakantieparken in de Ardennen.

De Ardennen zijn de favoriete vakantiebestemming onder vele Nederlanders en Europeanen, en dit heeft zo zijn redenen! Je vindt hier zowel natuur, cultuur en gastronomie. Tijdens een vakantie in De Ardennen kun je je hart ophalen in de natuur en genieten van de glooiende heuvellandschappen, schattige dorpjes en prachtige uitgestrekte bossen. Je kunt hier dus zowel actief de natuur in als ontspannen. De Ardennen strekken zich uit over verschillende Belgische provincies in Wallonië, namelijk Henegouwen, Namen, Luik en Luxemburg. Er zijn talloze accommodaties te vinden in de Ardennen waar je een grandioze vakantie kunt beleven. Een vakantiepark is er daar een van! Bij een vakantiepark denk je wellicht gelijk aan een grootschalig vakantiepark met vele andere toeristen. Echter is bij het aanbod van Natuurhuisje niks minder waar! Al de vakantieparken in de Ardennen die je hier vindt zijn kleinschalig, wat wil zeggen dat er maximaal 30 vakantiehuizen zijn.

Wat voor vakantie wil jij beleven in de Ardennen?

In de Ardennen is natuurlijk van alles te beleven. Maar je kunt er ook gewoon heerlijk ontspannen. Niet iedereen komt echte tot rust door massages, verwennerij en extra lang uitslapen. Sommige mensen vinden het juist heerlijk ontspannend om zoveel mogelijk te doen op vakantie. Als jij er daar 1 van bent, dan kies je uiteraard voor een actieve vakantie. Bedenk dan wat voor jou het meest ontspannend is, bijvoorbeeld elke dag lange wandeltochten maken en verblijven in een toffe blokhut. Of juist verblijven in een luxe glamping tent, terwijl je elke dag de leukste activiteiten opzoekt, zoals klimmen, boogschieten, paragliden, paardrijden en nog veel meer.

Zorg er ook voor dat je niet té veel gaat doen tijdens je actieve vakantie. Het moet wel leuk blijven, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je oververmoeid thuis komt. Je weet zelf wel wat je aan kan en wat niet. Maar plan je nou een actieve vakantie voor jezelf en voor iemand anders in, wees er dan zeker van dat diegene dit ook kan waarderen en dat er misschien ook iets is waar diegene op een andere manier tot rust kan komen. Zo genieten jullie dan beiden van een geweldige vakantie in de Ardennen en zijn jullie daarna weer klaar voor nieuwe uitdagingen.

Word jij helemaal zen van een luxe spa, heerlijk zwemmen en jezelf lekker in de watten te laten liggen? Dan kies je natuurlijk voor die heerlijke rustgevende vakantie. Misschien biedt jouw vakantiepark of verblijf dit wel aan, maar zo niet, dan kun je altijd kijken voor iets moois in de buurt. Het is natuurlijk sowieso al heerlijk dat je je even nergens druk om hoeft te maken. ’s Ochtends slaap je lekker uit in jullie Villa in de Ardennen en je hoeft even niet wakker te worden van dat vervelende geluid van je wekker, heerlijk toch?

Soms ben je echt even toe aan niets anders dan rust en ontspanning. De hectiek van je dagelijks leven staat steeds meer op de voorgrond en je hebt bijna geen momentjes meer voor jezelf. Het kan op zo’n moment goed zijn om even een stapje terug te doen en even wat meer aan jezelf te denken. Ga even rustig zitten en plan een dag, een weekend of zelfs een week of langer voor jezelf in. Je kunt zelf het beste inschatten waar je behoefte aan hebt en wat er mogelijk is. Is langer dan een dag niet mogelijk? Kies dan voor een dag ontspanning en even helemaal niets doen.