Weekend weg 20 personen

Een weekend weg met 20 personen staat garant voor quality time. Met de hele familie, ter ere van en bruiloft of gewoon gezellig met vrienden. Gelukkig zijn er meer dan voldoende accommodaties die aan al je eisen kunnen voldoen. Kies voor een vrijstaand vakantiehuis of ontdek de charme van een kleinschalig vakantiepark.

Lees meer over weekend weg 20 personen
Nature project

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Weekend weg 20 personen

Een weekend weg met 20 personen staat garant voor quality time. Met de hele familie, ter ere van en bruiloft of gewoon gezellig met vrienden. Gelukkig zijn er meer dan voldoende accommodaties die aan al je eisen kunnen voldoen. Kies voor een vrijstaand vakantiehuis of ontdek de charme van een kleinschalig vakantiepark.

Vakantiehuis voor een weekend weg met een groot gezelschap

Een vakantiehuis voor 20 personen of een groter gezelschap, moet aan andere eisen voldoen. Er moet voldoende ruimte zijn voor alle gasten en ook aan rust en privacy mag het niet ontbreken. Daarnaast is ook de omgeving van groot belang voor een geslaagde natuurvakantie met een grote groep. Er is namelijk niets leuker dan met familie of vrienden te gaan wandelen of fietsen in een mooie omgeving. Ook hiken, mountainbiken en watersporten behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Zowel Nederland, België, Frankrijk als andere Europese landen voldoen aan deze wensen. Je hebt een overvloed aan keuze in de mooiste omgevingen, natuurparken en gebieden die nog onontdekt lijken te zijn. Natuurlijk zijn er in elk land en elke omgeving wel mogelijkheden tot het huren van fietsen. Handig, want zo hoef je ook daar geen rekening mee te houden. Ga wandelen in de Pyreneeën, ontdek de pittoreske dorpjes van Spanje, of trek erop uit in de adembenemende natuur van Portugal. Een weekend weg met 20 personen wordt op deze manier een unieke ervaring die iedereen dichter bij de natuur en elkaar brengt.

Weekend weg in de natuur met 20 personen

Als je met een grotere groep op vakantie gaat, dan kunnen de interesses uiteen liggen. Waar sommige mensen liever gaan fietsen, trekken andere liever hun wandelschoenen aan. Als je kiest voor een weekendje weg met de familie of vrienden, dan verblijf je altijd in een ruime accommodatie op de mooiste plekjes. Midden in een natuurgebied, aan de rand van het bos of zelfs vlak aan zee. Een natuurvakantie kan natuurlijk ook zeilen, varen of vissen betekenen.

En vergeet vooral niet om de picknickmand te vullen, want onderweg kom je vast en zeker een heerlijk plekje tegen waar je helemaal tot rust komt. Hierbij kun je denken aan de vele wandelroutes in de Belgische Ardennen, maar ook uitdagende fietsroutes zijn er in overvloed. Een weekend weg met dierbaren betekent inspanning en natuurlijk ontspanning. Ook als je kiest voor een rustig gelegen vakantiepark speelt privacy een hoofdrol. Liever een boerderij of een afgelegen vakantiehuisje in het bos? Een weekend weg met 20 personen voldoet altijd aan je wensen.

Accommodatie huren voor een weekendje weg met een groep

Via de website van natuurhuisje.nl vind je snel en eenvoudig een vakantiehuis voor een heerlijk weekend weg. Met 20 personen, of met een ander gezelschap. Je kunt zelfs een groepsaccommodatie huren in de natuur met zwembad of sauna. Zo heb je niet alleen de beschikking over een fijn onderkomen, maar kom je ook nog eens helemaal tot rust. Uiteraard vanaf jullie eigen terras of tuin.