Groepsaccommodatie 14 personen

Wil jij binnenkort met een grote groep op vakantie maar blijft het een uitdaging om een vakantiehuis te vinden waar jullie allemaal inpassen? Uiteraard is het een stuk gezelliger om met een grote groep in één groot huis te verblijven in plaats van meerdere kleine vakantiehuisjes. Zo kun je veel meer tijd met elkaar doorbrengen. Op deze pagina vind je alle vakantiehuizen die geschikt zijn voor 14 personen, zodat jij makkelijk iets kan vinden wat bij je past.

Lees meer over groepsaccommodatie 14 personen
Lees meer over:

Groepsaccommodatie 14 personen

Wil jij binnenkort met een grote groep op vakantie maar blijft het een uitdaging om een vakantiehuis te vinden waar jullie allemaal in passen? Uiteraard is het een stuk gezelliger om met een grote groep in één groot huis te verblijven in plaats van meerdere kleine vakantiehuisjes. Zo kun je veel meer tijd met elkaar doorbrengen. Op deze pagina vind je alle vakantiehuizen die geschikt zijn voor 14 personen, zodat jij makkelijk iets kan vinden dat bij je past.

Of je nu met (een deel van) je familie op vakantie gaat, met een vriendengroep of met een sportclub, de gezelligheid van een groot vakantiehuis is ongekend. Heerlijk samen eten en spelletjes doen aan de lange tafels en er zijn genoeg sanitaire voorzieningen zodat je elkaar niet voor de voeten loopt. Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er allerlei vakantiehuizen die op jullie bezoek staan te wachten! Natuurlijk kun je kiezen voor lekker dichtbij en in eigen land blijven. Toch kan het ook leuk zijn om eens met z’n allen naar een warm of bijzonder land te gaan. Een heerlijk warm land waar het prachtig is, is bijvoorbeeld Kroatië. Hier kun je genieten van de helderblauwe zee en van het heerlijke eten.

Ook kun je kiezen voor een land als Spanje. Ook daar is het weer namelijk vaak zeer zonnig en er is genoeg te beleven voor jong en oud. Eigenlijk maakt het niet uit waar je naartoe gaat met je groep. Een groepsaccommodatie van Natuurhuisje is namelijk sowieso een goed idee! De accommodatie bevindt zich midden in de natuur, dus jullie kunnen in ieder geval iedere dag volop genieten van de omgeving. Begin bijvoorbeeld met een gezellige en mooie wandeling door de natuur. ‘s Avonds kunnen jullie heerlijk dineren op het terras, in de tuin of in het huisje zelf. Dat is echt genieten!

Welk natuurgebied gaan jullie verkennen?

Met een grotere groep kan het zijn dat het makkelijker is om lekker in Nederland te blijven, bijvoorbeeld als er veel kleine kinderen mee zijn of als het maar een korte vakantie is. Gelukkig kun je in Nederland ook op prachtige plekken in een vakantiehuis verblijven met zijn allen. Met een grote groep naar het buitenland is al helemaal een avontuur. Zo kun je met zijn allen een compleet nieuwe omgeving ontdekken en genieten van de natuur en cultuur in een ander land. Toch heeft Nederland zelf ook van alles te bieden qua natuur. Denk bijvoorbeeld aan de Hoge Veluwe, prachtige stranden, de Biesbosch, Brunssummerheide en het Drents-Friese Wold.

Kies je toch liever voor het buitenland en wil je genieten van prachtige natuurgebieden? Denk dan zeker eens aan landen als Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Kroatië en Italië. Ook Engeland is trouwens echt een aanrader! De prachtige krijtrotsen en kustgebieden daar zullen je echt verrassen. Wanneer je kiest voor een vakantie met een grote groep kunnen jullie sowieso lekker gaan wandelen. Ook fietsen is een optie tijdens jullie verblijf in een groepsaccommodatie voor 14 personen. Overal kun je wel een fiets huren en op deze manier kun je natuurlijk net wat verder weg gaan en dus meer natuur ontdekken!

Leer elkaar écht kennen tijdens deze vakantie

Niets is leuker dan met een groot gezelschap op vakantie gaan. Vooral als je elkaar door het jaar heen niet heel vaak ziet, is dit het perfecte moment om lekker bij te kletsen en plezier met elkaar te maken. Mocht je met de familie gaan, dan kunnen de kinderen lekker met elkaar spelen terwijl de ouders weer heerlijk bij kunnen praten. Maar een paar daagjes weg met de collega’s is ook een enorm leuke gelegenheid om samen een vakantiehuis te boeken. Lekker een paar dagen in elkaars gezelschap buiten de werkvloer, zo leer je dingen over de ander die je vast nog niet wist!

Er zijn zoveel redenen om met een groep op vakantie te gaan, of het nu een reünie is, een reisje met de sportclub of een paar daagjes met de familie. De vakantiehuizen hebben genoeg ruimte om samen te koken, te eten en heel de avond leuke spellen te spelen. Overdag kun je heerlijk samen de omgeving verkennen en genieten van het lekkerste eten. Uiteraard hoef je niet allemaal hetzelfde te doen elke dag, de een houdt meer van cultuur terwijl de ander liever een dagje aan het zwembad blijft hangen. Gelukkig kun je in een grote groep nog steeds lekker je eigen ding doen, dus dit zal geen problemen vormen. Maar we kunnen het ons voorstellen dat in de prachtige omgeving van de vakantiehuizen iedereen de natuur wil verkennen! Met welk gezelschap je ook op reis gaat, op Natuurhuisje hebben we een groot aanbod aan grotere vakantiehuizen en we denken graag met je mee.

Het klimaat in Europa is erg gevarieerd

Aangezien je met een gezellige groep op reis gaat, maakt het in principe niet uit welk seizoen je gaat. Toch willen we je een beetje op de hoogte brengen van het klimaat in Europa. Het weer in Europa is natuurlijk ontzettend gevarieerd. Denk maar eens aan hoe het weer in Nederland kan zijn en hoe het weer op hetzelfde moment bijvoorbeeld in Italië is. Het klimaat wordt voornamelijk bepaald door de omliggende zeeën en het gebergte. Er wordt onder andere gesproken over een poolklimaat, landklimaat, gematigd klimaat, mediterraan klimaat en zeeklimaat.

In Nederland beschikken we over een gematigd zeeklimaat. Dat betekent milde winters en gematigde tot warme zomers. Ook betekent dit weinig temperatuurverschil tussen de winter en de zomer. Toch zijn de seizoenen wel duidelijk merkbaar qua temperatuur. Wil je genieten van een heerlijke zonvakantie met aangename temperaturen? Dan kies je het beste voor een vakantie in Zuid-Europa, waar gesproken wordt van een mediterraan klimaat. Dit klimaat geldt voor landen rond de middellandse zee. De zomers zijn er erg warm en droog en de winters vrij mild, maar wel nat. In sommige gebieden betekent dit dat je er ook prima kunt overwinteren! Ga je liever op een sneeuw- of skivakantie? Dan kies je natuurlijk voor groepsaccommodatie voor 14 personen in een land als Oostenrijk of Italië.