Last minute Canarische Eilanden

Op zoek naar een heerlijke last minute vakantie onder de zon? Ga eens naar de Canarische Eilanden! Deze spectaculair mooie eilandengroep in de Atlantische Oceaan hoort bij Spanje en bestaat uit El Hierro of Ferro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote, Tenerife, Graciosa, Alegranza, Montaña Clara, Isla de Lobos, Roque del Este en Roque del Oeste. Voor een bijzonder last minute op een vulkanisch eiland zit je op de Canarische Eilanden goed!

Lees meer over last minute Canarische Eilanden

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Last minute Canarische Eilanden

Op zoek naar een heerlijke last minute vakantie onder de zon? Ga eens naar de Canarische Eilanden! Deze spectaculair mooie eilandengroep in de Atlantische Oceaan hoort bij Spanje en bestaat uit El Hierro of Ferro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote, Tenerife, Graciosa, Alegranza, Montaña Clara, Isla de Lobos, Roque del Este en Roque del Oeste. Voor een bijzonder last minute op een vulkanisch eiland zit je op de Canarische Eilanden goed!

Ten westen van de Sahara van Marokko vind je de fraaie eilandengroep van de Canarische Eilanden. Het is hier haast altijd prachtig weer, de stranden zijn fantastisch, de landschappen bestaan uit vulkanische resten en andere unieke karakteristieken. Voor zowel zon-, zee- en strandliefhebbers als voor wandelaars zijn de Canarische Eilanden dus uitstekend geschikt voor een geslaagde last minute. De eilandengroep bestaat uit 13 unieke eilanden, allemaal met eigen flora en fauna. Een aantal zijn er wat populairder dan anderen, zoals Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria en La Palma. Met een last minute vakantie naar de Canarische Eilanden kun je profiteren van hoge last minute kortingen op zowel de vliegtickets als accommodaties. Daarom zijn ook zo veel mensen gek op last minute vakanties! Bij Natuurhuisje vind je de mooiste accommodaties middenin de natuur van de Canarische Eilanden.

Een last minute vakantie naar de Canarische Eilanden is geweldig voor iedereen die houdt van sprookjesachtige landschappen rijk aan ruige bergen en vulkaanresten in combinatie met heerlijke gouden stranden met blauwe zee. Echter zijn er ook genoeg zwarte stranden te vinden op de Canarische Eilanden, dit komt door de vulkanische overblijfselen! Een last minute vakantie is voor velen de ultieme vakantie, omdat het spontaan besluiten weg te gaan een gevoel van totale vrijheid geeft. Hoe gaaf is het om dagen of zelfs een dag van tevoren te besluiten om op vakantie te gaan naar de Canarische Eilanden, en korte tijd later al aan te komen? Naar onze mening geeft dit een heerlijk gevoel en zal je dubbel zo van je vakantie genieten. Misschien weet je ook nog niet precies waar je hart naar verlangd als je een aantal maanden van tevoren al iets moet boeken. Het is veel beter en leuker om last minute naar de Canarische Eilanden te gaan!

Verblijven in een Natuurhuisje op de Canarische Eilanden

Om optimaal van de prachtige landschappen en glorieuze stranden op de Canarische Eilanden te kunnen genieten, is het aan te raden een accommodatie te kiezen die gunstig gelegen is ten opzichte van de hoogtepunten in de natuur. Dit hebben wij bij Natuurhuisje helemaal begrepen, en daarom vind je bij ons de mooiste accommodaties middenin de natuur van de Canarische Eilanden. Ga je last minute op pad, dan zal je zien dat er bij sommige accommodaties fikse kortingen te pakken vallen! Bij Natuurhuisje zijn alle accommodaties erg uniek. Dit wil zeggen dat je niet in een standaard hotel of vakantiepark verblijft, nee nee! Bij ons vind je last minute accommodaties op de Canarische Eilanden in bijvoorbeeld yurts, tipitenten, safaritenten, B&Bs, vakantieboerderijen, vakantievillas en chalets. Alle accommodaties zijn gelegen middenin de natuur en ver weg van het massatoerisme en de drukke regio`s. Ben jij dus helemaal weg van de Canarische Eilanden maar ben je het massatoerisme in de kustplaatsen helemaal zat? Dan is een last minute accommodatie in een Natuurhuisje een fantastisch idee!

Voor jong en oud zijn Natuurhuisjes op de Canarische Eilanden fantastisch. Voor koppels de bijzondere en unieke manier van verblijven in een Natuurhuisje zeer romantisch, want zij zullen zich wanen in een oase van rust en privacy zodat ze zich helemaal op elkaar kunnen focussen. Ook voor gezinnen met kinderen is een vakantiehuisje anders dan een standaard hotel geweldig, want kinderen hebben alle ruimte pal voor de deur om heerlijk rond te rennen en te ravotten. Voor grote groepen hebben wij speciale last minute groepsaccommodaties op Gran Canaria. In zo'n groepsaccommodatie komt niemand persoonlijke ruimte te kort, maar ook zijn er meer dan genoeg gemeenschappelijke ruimtes om samen te genieten.

Natuur Canarische Eilanden

Een last minute vakantie op de Canarische Eilanden is geweldig voor iedereen die verlangt naar de perfecte zon, zee en strandvakantie op een bijzonder eiland. De stranden op de Canarische Eilanden zijn veelal erg fijn en comfortabel om heerlijk te kunnen zonnen en wandelen. Naast de goudgele zandstranden op de Canarische Eilanden zijn er echter ook vele zwarte stranden te vinden, erg bijzonder! Dit heeft alles te maken met het feit dat het op de Canarische Eilanden barst van de slapende vulkanen die voorheen zijn uitgebarsten. Dit heeft ervoor gezorgd dat enkele stranden nu zwart zijn. Dat is dus wel eens wat anders dan witte stranden!

Naast de prachtige stranden waar het met jong en oud heerlijk vertoeven is, vind je op de Canarische Eilanden ook prachtige berg- en vulkaanlandschappen waar het heerlijk wandelen is. Wandelen kan bijvoorbeeld op Tenerife in het Nationaal Park Del Teide waar het landschap wel een maanlandschap lijkt! Dit landschap is dan ook zo gekomen voor de vulkanische activiteit voorheen. Onderaan het Nationaal Park vind je nog enkele bossen, maar hoe hoger je komt, hoe maanachtiger het landschap wordt. Met de auto kun je een heel eind omhoog komen, maar het is natuurlijk nog veel leuker om te voet deze vulkaan te beklimmen! Qua fauna vind je op Tenerife onder andere de blauwe vink, een bijzondere vogel die alleen voorkomt op Tenerife en Gran Canaria. Een ander mooi natuurreservaat is Nationaal Park Timanfaya op Lanzarote. Hier vind je steenachtige vlaktes met wat grassen en vijgenbomen. Ook hier lijkt het net alsof je op de maan bent! Dieren zoals de Barbarijse valk en de Atlantische hagedis komen voor in dit gebied.

Voor wat culturele afwisseling kun je op de Canarische Eilanden ook prima leuke dorpjes bezoeken. Een auto huren is dus zeker aan te raden! De eigenaren van de accommodatie waarin je verblijf zal je zeker willen helpen met het vinden van de mooiste dorpjes in de buurt, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. In de dorpjes van de Canarische Eilanden maak je tevens kennis met de authentieke cultuur van de eilandengroep.