Luxe bed and breakfast

Ben je voor de aankomende vakantie wel toe aan wat luxe? Ga dan eens voor een luxe Bed and Breakfast! Een B&B is een unieke manier van verblijven, want je verblijft vaak direct in het huis of op het erf van de eigenaren, waardoor een verblijf erg persoonlijk en knus wordt. In een luxe versie van een B&B geniet je van net even wat meer comfort en luxe dan je gewend bent. De mooiste luxe B&B’s middenin de natuur vind je bij Natuurhuisje!

Lees meer over luxe b&b's

81 Natuurhuisjes

Luxe bed and breakfast

Ben je voor de aankomende vakantie wel toe aan wat luxe? Ga dan eens voor een luxe Bed and Breakfast! Een B&B is een unieke manier van verblijven, want je verblijft vaak direct in het huis of op het erf van de eigenaren, waardoor een verblijf erg persoonlijk en knus wordt. In een luxe versie van een B&B geniet je van net even wat meer comfort en luxe dan je gewend bent. De mooiste luxe B&B’s middenin de natuur vind je bij Natuurhuisje!

Bed & Breakfasts worden steeds populairder in Nederland. De persoonlijke service, het heerlijke ontbijt en het kleinschalige overnachten zorgt voor een heel ander soort vakantiegevoel dan overnachten in een hotel. Overnachten in een luxe Bed & Breakfast geeft je het ultieme vakantiegevoel, helemaal tot rust komen in een prachtige kamer met zachte bedden en een fijne badkamer. ‘s Ochtends genieten van een heerlijk ontbijtje met verse jus d’orange, een gekookt eitje en warme croissantjes. Met een volle buik kun je de hele dag op pad, lekker wandelen door de natuur of een interessante fietsroute langs prachtige monumenten volgen. Een B&B is meestal te vinden in het huis of op het erf van de verhuurders. Hierdoor kun je altijd terecht met al je vragen over de omgeving. Zo wordt een verblijf erg persoonlijk!

Een Bed and Breakfast is al helemaal het einde door de kleinschaligheid en het persoonlijke aspect, maar als je in een luxe B&B verblijft is het nog veel fijner! Meer ruimte, meer service en meer fantastische faciliteiten. Luxe is natuurlijk een breed begrip, want vaak is een weekendje weg met z’n tweetjes al een hele luxe. Even niks hoeven, even geen werk, even alleen tijd voor elkaar… Als dat geen luxe is! Een luxe B&B doet hier dus nog een schepje bovenop, in de vorm van bijvoorbeeld een hottub, een jacuzzi, een zwembad, een open haard of juist extra ruimtes. Zo kun je helemaal tot rust komen in een luxe B&B, en je helemaal focussen op ontspannen en genieten.

In een luxe B&B zal je een heel andere beleving hebben dan in een grootschalig hotel of appartementencomplex waar je vaak wordt overrompeld door andere toeristen en de daar bijbehorende herrie. Voor een rustige vakantie zit je in een luxe B&B dus helemaal goed! En doordat het heerlijk verse ontbijtje zit inbegrepen, hoef je je al helemaal nergens druk om te maken! Vaak worden de ontbijtjes gemaakt met lokale producten, die soms zelfs op het erf worden verbouwd! Zo krijg je ook gelijk wat mee van de lokale keuken en dus cultuur.

Een luxe B&B van Natuurhuisje

Luxe Bed & Breakfasts van Natuurhuisje kun je terugvinden midden in een prachtige omgeving. Je luxe B&B kan dienst doen als startpunt van een mooie wandeling door fenomenale natuurgebieden, langs veengebieden, wuivende graanvelden of kleurrijke bloembollenvelden. Neem je verrekijker mee en probeer zoveel mogelijk vogels te spotten! Wie weet spot je zelfs een vos of een ree. Neem de tijd om eens rustig alles in je op te nemen en te genieten van alles wat de prachtige natuur je te bieden heeft. Nadat je een hele dag op pad bent geweest en de prachtige omgeving hebt ontdekt, kun je na je dag vol activiteiten heerlijk terug komen in je B&B en je lichaam helemaal tot rust laten komen in het warme water van de hottub. Met z’n tweetjes, glaasje bubbels erbij en op de achtergrond een zacht muziekje. Luxe hoor!

Een B&B van Natuurhuisje is dus niet zoals alle B&B’s. Je kunt bij ons namelijk rekenen op een luxe B&B middenin de natuur, omringd door groen, rust, ruimte en privacy. Een Bed and Breakfast kun jij uitzoeken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Verblijf je graag bij de eigenaren in huis? Boek dan een losse luxe B&B kamer. Verblijf je liever in een onafhankelijk verblijf? Boek dan eens een los gebouwtje op het erf van de eigenaren. Ook dan kun je rekenen op datzelfde spectaculaire ontbijtje s’ ochtends!

Natuurlijk is een luxe B&B niet alleen maar geschikt voor koppels die op zoek zijn naar een romantisch tripje. Je kunt met allerlei reisgezelschappen terecht in een luxe B&B! Ga je bijvoorbeeld met kinderen op pad en wil je graag dat beetje extra luxe en comfort dat de vakantie nét even wat gemakkelijker maakt? Twijfel dan zeker niet en boek een luxe Bed and Breakfast! Misschien wil je wel in je eentje een weekendje ontspannen in een luxe B&B, of ga je met een vriend of vriendin? Iedereen is welkom bij Natuurhuisje!

Bestemmingen voor een luxe B&B

Je kunt luxe B&B’s werkelijk overal in Europa vinden. Voor iedereen is er dus wel een geschikt exemplaar te vinden! Wil je graag dichtbij huis blijven of heb je niet zo veel tijd om op vakantie te gaan? Dan hebben we talloze luxe B&B’s in Nederland! Wist je dat er in ons kikkerlandje nog heel wat moois valt te ontdekken in de natuur? Geniet vanuit je accommodatie direct van de mooiste vergezichten over polderlandschappen, rivieren, bossen, meren en heidevelden. Misschien wil jij wel in of nabij een Nationaal Park verblijven! Wil je net even wat anders dan Nederland maar wil je wel dichtbij huis blijven, ga dan voor een luxe B&B in België of Duitsland. Hier kan je genieten van de mooiste heuvels, bergen, rotsen en glooiende bossen. Zeker de moeite waard om hier een luxe B&B te huren!

Heb je liever een vakantie onder de zon? Kijk dan eens naar een luxe B&B in een land zoals Spanje, Frankrijk of Italië. Ook hier hebben wij prachtige B&B’s voor je verzameld, allemaal even comfortabel en luxe! In de zomervakantie is het verrukkelijk vertoeven onder de zon van Frankrijk bijvoorbeeld. Door heel Frankrijk kun je genieten van de mooiste uitzichten vanuit je B&B, en natuurlijk kun je in Frankrijk rekenen op een heerlijk ontbijtje, want eten dat doe je hier het beste! Wie weet wil jij wel een luxe B&B huren op een Franse wijngaard? Het kan allemaal!

Luxe b&b Nederland
Luxe b&b Drenthe
Luxe b&b Friesland
Luxe b&b Veluwe
Luxe b&b Zuid-Limburg