Vakantiehuizen Alfortville

Ontdek Alfortville

Lees meer over vakantiehuizen in Alfortville

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Ontdek Alfortville

Het langgerekte stadje Alfortville volgt de krommingen van de Seine en is gelegen aan het begin van de vertakking met La Marne. Waar de Seine het mooie Parijs verlaat, begint het arrondissementsstadje, dat gelegen is tussen Vitry-sur-Seine en Créteil. Een bijzonder, half verstopt plaatsje dat één oversteek van het bos van Vincennes verwijderd is. Een vakantiehuis in Alfortville is als een vakantiehuis in Parijs, maar dan met alle rust, ruimte en veel groen in de buurt. Boek eens een vakantiewoning weg van de drukte, maar vlakbij de mooiste stadjes, parken en aan de bedding van de rivier.

Natuur en stad

In het geruime Bois de Vincennes heeft u met 10 vierkante kilometer aan natuurlijk gebied genoeg ruimte voor een heerlijk lange, lome wandeling of een bezoekje aan het erfgoed dat hier te vinden is. Ontdek het Vincennes kasteel en geniet van een wandeling langs het water, het zicht op de watervalletjes en de prachtige sierbloemen. Vanuit uw vakantiehuis neemt u een gevulde mand met eten en drinken mee en waant u zich een relaxte dag lang in de prachtige natuur. Ook kunt u vanuit uw vakantiehuis Parijs zeer gemakkelijk bereiken. Zo beleeft u het beste van beide werelden, wat wilt u nog meer?

De perfecte accommodatie

De vakantiehuisjes op de website zijn er in alle soorten en maten: zoek een natuurhuisje dat bij u past. Groot of klein, verstopt en knus of riant en ruim, oud of gerenoveerd. Met zo’n authentiek vakantiehuis ervaart u gegarandeerd een heerlijke vakantie.