Vakantiehuizen Aulnay-sous-Bois

Waan u in de natuur

Lees meer over vakantiehuizen in Aulnay-sous-Bois
Lees meer over:

Waan u in de natuur

Als klein plaatsje in het arrondissement van Parijs vinden we Aulnay-sous-Bois, ten noordoosten van de Hoofdstad. Het plaatsje is gelegen tussen Drancy en Sevran en is zeer goed bereikbaar: haar ligging vlakbij het vliegveld maakt deze bestemming nog aantrekkelijker. Vanuit uw vakantiehuisje hier, zult u genieten van deze kleinschalige bestemming nabij Parijs en de aanwezigheid van haar stadsparken.

Ga voor een vakantiewoning of knus vakantiehuisje in een klein stadje op steenworp afstand van Parijs en geniet van het heuvelachtige Parc Robert Ballanger, waar altijd allerlei activiteiten georganiseerd worden of ga wandelen in de uitgestrekte groene weidevelden van Parc du Sausset. Dit water- en bosrijke gebied waant u in een natuurlijke omgeving, in plaats van het arrondissement van de Franse hoofdstad.

Een knus vakantiehuis in Aulnay-sous-Bois

Wandelen, hardlopen of picknicken is ook mogelijk in Parc Jacques Duclos, een gemoedelijk stadsparkje met een prettige sfeer. Door het water, de bruggetjes en de vele bomen worden er fijne plekjes gecreëerd waar u bijvoorbeeld heerlijk uit kunt rusten met een grote, gevulde picknickmand.

Wat een vakantiehuis op deze plek zo speciaal maakt, is naast haar authenticiteit en karaktervolle bouwstijl ook haar locatie. Vanuit Aulnay-sous-Bois bent u in een halfuurtje in Parijs, terwijl het stadscentrum van Aulnay-sous-Bois zelf omgeven is door parkjes en groene weiden.

Een ontspannen tijd rond de metropool

Bekijk de website en kies een gemoedelijke vakantiewoning of prettig vakantiehuisje naar keuze. Op deze manier kunt u vlakbij Parijs verblijven, zonder dat u geconfronteerd wordt met de enorme drukte van de hoofdstad. Ga voor één of twee daagjes Parijs en combineer dit met een vakantie vol rust, ruimte, natuur en ontspanning.