Vakantiehuizen Cachan

Het gehucht Cachan

Lees meer over vakantiehuizen in Cachan

Samen dragen we bij aan lokale natuurprojecten

Meer informatie

Lees meer over:

Het gehucht Cachan

Ten zuiden van Parijs en vlak boven Antony gelegen, vinden we Cachan. Voorheen vormde Cachan een gehucht dat onderdeel vormde van de gemeente Arcueil. Vanuit jouw vakantiehuisje in dit gemoedelijke plaatsje kun je alle kanten op. Richting het oosten vind je de vertakte Seine, nabij Vitry-sur-Seine en richting het westen komt men uit in het bos van Meudon. Wanneer je noordwaarts gaat, ben je binnen enkele minuten al in het stadshart van Parijs.

Boek één van de vakantiehuizen van de website en ontdek de hoofdstad van Frankrijk in rustig tempo. Ook kun je relaxte wandelingen ondernemen door het bosgebied of langs de overige plaatsjes van Île-de-France, om sfeer te proeven en oud erfgoed te ontdekken.

Mooi, rustig en groen

In een natuurhuisje waan je je in een rustige, mooie en groene omgeving ver van de stad. De sfeervolle accommodaties ademen sfeer en hebben karakter en zijn stuk voor stuk uniek. Ga na welk vakantiehuisje bij jou past en boek vandaag nog een karakteristieke gîte of de ideale vakantiewoning, weg van het toerisme en de drukte.

Een bijzondere streek

Île-de-France wordt beoordeeld als één van de mooiste regio’s van Frankrijk. De afwisseling tussen stadse elementen en rustige natuur maken deze streek tot de ideale bestemming. Kies voor een prettige vakantiewoning in Cachan en beleef gegarandeerd een heerlijke vakantie in dit gebied!